![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Κυριοι...!
Εχω μια απλη (σχετικα) ερωτηση--- επειδη προσφατα αλλαξα ζελατινα στο adve μου (του 2008) σε φιμε, θέλω να βάψω και τα πλαινα flaps στο ιδιο χρωμα...υπαρχει κανενας που να τα αναλαμβανει?????? ΔΕΝ με ενδιαφερει να βαλω φιμε Flaps after market..... Παλαιοτερα που το ειχα ψαξει λιγακι, υπηρχαν βαφεια που το αναλαμβαναν....γνωριζετε κανενα??? Με ενδιαφερει και το ενδεχομενο τοποθετησης σκουρας μεμβρανης....αρκει βεβαια να κανει δουλεια..... αν εχει ποπσταριστει αναλογο θεμα ας μου το υπδειξει καποιος -- οσο και αν εψαξα δεν βρικα...κατι....για βαφη plexi glass..... ΕΥχαριστω!!!!! Last edited by vasorfa; 15-06-2010 at 20:44. |
|
|||
|
|||
![]()
βλέπω καπιους δεν τους ακουμπάει η κρίση!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως η βαφή (με το σχετικά αμφίβολο αποτελέσμα),
στοιχίσει περισσότερο, από την αγορά νέων φλαπς ;;;;; (~20 € το ζευγάρι) ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπον, Για να μαθοαινουν και οι υπολοιποι--μετα απο δυο φορες αλλαγη στον πινακα οργανων λογω καψιματος απο τον ηλιο...πες μου εναν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ που θα σου πει οχι σε φιμε ζελατινα....και φαντασου απλα το ειπα--εννοειτε εντος εγγυησης....και το αστειο----δεν γκρινιαξα καθολου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστω Νικολα αλλα το υλικο της Μαμας ΔΕΝ το αλλαζω---με τιποτα... οσο για το βαψιμο--μετα απο μια - μικρη ερευνα αγορας - πολλοι επαγγελματιες τα αναλαμβανουν με εγυηση αν τα κανουν σαν τα μουτρα μου, να μου παρουν καινουρια......ασε που αναλαμβανουν να το φερουν στον ΙΔΙΟ ακριβως χρωματικο τονο.... απλα εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν κανενας απο εδω το εχει κανει σε κανεναν ..... οσο για τις τιμες---ειναι σχεδον μια η αλλη απλα η ουσιαστικη και ΜΟΝΗ διαφορα ειναι οτι το after market θα γινει ξυραφι σε περιπτωση σπασιματος ενω το μαμα--ΟΧΙ...σορρυ αλλα σε αυτα παιδια εγω δεν το ρισκαρω..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ποιος σου ειπε οτι δεν καιγονται τα οργανα με τη φιμε ρε φιλαρακι?
![]() ρωτα και τον παλιο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχεις πολυ λιγοτερες πιθανοτητες,,,,, Εκτος αν σε λενε κων/νο Μητσοτακη,,,,, ![]() ![]() εκει τα οργανα καιγονται ακομα και αν δεν ειναι πανω στην μηχανη,,, ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
BMW σου λεει μετα.....................
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι λευτερη...
Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
τα ιδια και τα ιδια | ntinopoulos | Περιβάλλον | 27 | 25-08-2009 10:01 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |