Το Τw....ax οντως δουλευει!
Τι εννοω:πριν κανα χρονο-που βγηκα απο την εγγυηση-αποφασισα να κανω τα τακτικα service -οτι μπορω δλδ-μονος μου.Για τον συγχρονισμο των σωματων ψεκασμου(για τις `πεταλουδες` του μαλλον...),παραγγειλα ενα οργανακι.Εχω κανει την εν λογω ρυθμιση αρκετες φορες,ομως παντα με ετρωγε η αμφιβολια(ανησυχο πνευμα γαρ...!):κ αν αλλα λεει το εργαλειο μου κ αλλα της μαμας του...?Για του λογου το αληθες λοιπον πηγα σημερα το πρωι στην αντιπροσωπεια που εχω αγορασει το μοτο μου κ παρακαλεσα να τσεκαρουν το συγχρονισμο των σωματων ψεκασμου,παρουσια μου(δεν παιρνει πανω απο δυο λεπτα...).Σημειωτεον,πρεπει παντα να τηρουνται καποιες προυποθεσεις για την ρυθμιση κ την παρατηρηση-σωστη εξαγωγη συμπερασματων...Μια συστοιχια ξερογκαζιες λοιπον διαδοχικα στις 2κ,3κ κ 4κ απεδειξε οτι ολα δουλευουν ρολοι..!Οι μπαρες-ενδειξεις,δε στο οργανο της μαμας ηταν απολυτα ευθυγραμισμενες,σε ολο το φασμα των στροφων...Ετσι ηρεμησα κ `γω κ τωρα μπορω να πεθανω ησυχως...που λενε!(Αν για καποιο λογο θεωρηθει ως διαφημηση το ανωθεν κειμενο απο τους ευθυνοντες,εννοειται το διαγραφεται..).Παντα φιλικα,stukas...
|