![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί μου φίλοι...
Είμαστε ακριβώς στη μέση του καλοκαιριού και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε το κάθε Σ/Κ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... Γι αυτό σκέφτηκα να χαρούμε μαζί το επόμενο Σ/Κ αυτό που εγώ ζω από χθες!! Για το λόγο αυτό, οργανώνω εκδρομή στη Λευκάδα το ερχόμενο Σ/Κ με αναχώρηση την Παρασκευή 16/7 το απόγευμα από Αθήνα για Λευκάδα και επιστροφή την Κυριακή το βράδυ... Θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε παραλίες όπως το Κάθισμα, τους Εγκρεμνούς, το Πόρτο Κατσίκι, κλπ... Θα χαρώ να σας έχω κοντά μου!!! Παρακαλώ όπως δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχές για να φροντίσω για τη διαμονή μας!! Περισσότερες πληροφορίες για διαδρομές, φωτογραφίες, κλπ... θα ακολουθήσουν σε επόμενο ποστ... Πάμε λοιπόν!!!!! Συμμετοχές: 1/ CPretenteris 2/ 3/ 4/ 5/ ... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ιδέα Κωστή ..... μπράβο !!!
Και ο προορισμός .... super .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλα μας δουλευεις Πρετεντέρη ???? ![]() ![]() ![]() ![]() εκει δεν εισαι τώρα????? ![]() σ'αρεσει τοοοοοοοοοοσσσσοοοοοοο πολύ που θελεις να ξαναπας???? ![]() Σα να μου φαίνεται ότι "κάτι" εχει αυτό το νησί που σε τραβάει απο τη μύτη..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως δεν είμαι μεσα .....γιατί θα είμαι αλλού ......
![]() ![]() ![]() καλα να ξαναπερασεις και καλα να περασουν οσοι σε ακολουθησουν "τρελο" αγορι.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Συμμετέχοντες δε βλέπω όμως... κι ανησυχώ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
99.99% Μέσα και δεν εννοώ στη φυλακή.
Θα είμαι από Τετάρτη - Πέμπτη, Αμφιλοχία - Πρέβεζα, οπότε το Σάββατο κάπου θα σας ανταμώσω. Πέρυσι έκαμα διακοπές εις την νήσον της Λευκάδας και μπορώ να πω μετά βεβαιώτης πως ήτο εξαιρετική. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπ, τι γίνεται εδώ… εκδρομουλα στα μέρη μου…
![]() Last week ήμουνα εκεί…. ![]() ![]() Καλά να περάσετε… ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί μου φίλοι...
Επειδή δε βλέπω συμμετοχές, βάζω μερικές φωτογραφίες και αναλύω λίγο το πρόγραμμα όπως το έχω σκεφτεί... μπας και σας ξεσηκώσω!!! ![]() Αναχώρηση από Αθήνα: Παρασκευή 16/7 18:00 Στάση στο Olympus Plaza στο Αντίριο για καφέ και βενζίνη... Εκτιμώμενη άφιξη στη Λευκάδα 23:00 Διαδρομή Αθήνα - Κόρινθος - Πάτρα - Αντίριο - Αγρίνιο (μέσω Ιονίας οδού έξω από το Αγρίνιο - γλυτώνουμε και χρόνο και χλμ.) - Αμφιλοχία - Βόνιτσα - Λευκάδα Διαμονή Μπορούμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο Florena στη Νικιάνα (ανάμεσα στο Νυδρί και τη Λευκάδα - ιδανικό σημείο για να είμαστε κοντά και στα 2) Lefkada Greece - Florena Hotel on Lefkada Island (Πλήρωσα 55 € / ημέρα με πρωινό) Πιθανόν να μπορέσουμε να πετύχουμε και κάτι καλύτερο ή να δούμε και κάποια εναλλακτική λύση, εφόσον έχουμε έγκαιρα τις συμμετοχές!! Σημειωτέον, έχει και parking με σκίαστρο και στη συμφωνία που έκανα ήταν καθυστερημένη αναχώρηση, ήτοι το δωμάτιο μπορούμε να το αφήσουμε στις 17:00 την Κυριακή, χωρίς επιπλέον χρέωση!! Παρασκευή (16/7) βράδυ Φτάνοντας και αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια, μπορούμε να πάμε για φαγητό σε παραλιακό μαγαζί στο Νυδρί (5' απόσταση από το Florena) κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα με πολύ καλό και οικονομικό φαγητό (κρέας και ψάρι) και μετά να πάμε για ένα ποτάκι στο Νυδρί (δίπλα ακριβώς - μέσω αμμουδιάς) Σάββατο (17/7) πρωί Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια μπορούμε να πιούμε το καφεδάκι μας στη Λευκάδα δίπλα στη λιμνοθάλασα, όπως φαίνεται στην ακόλουθη φωτό... Εν συνεχεία, μπορούμε να πάμε για μπανάκι, είτε στο Κάθισμα... είτε στο Πόρτο Κατσίκι (και τα 2 είναι τέλεια)... Σάββατο (17/7) μεσημέρι-απόγευμα Μετά το μπανάκι και αφού πλέον θα έχει πάει απόγευμα, μπορούμε να πάμε για φαγητό σε γραφικό κολπίσκο διπλανού χωριού εν' ονόματι Βασιλική... Καλό φαγητό και καλές τιμές... Σάββατο (17/7) βράδυ Μπορούμε να πάμε στη Λευκάδα για καλαμπόκι τρομερό, παγωτό και στη συνέχεια ποτάκι... και περαντζάδα στην παραλία... πολύ καλό "οφθαλμόλουτρο"... ![]() ![]() Κυριακή (18/7) πρωί Επειδή θα είμαστε πιο πιεσμένοι χρονικά την Κυριακή, μπορούμε να πάρουμε πρωινό στο ξενοδοχείο και να πάμε απευθείας για μπάνιο... που αλλού..?? Στους ξακουστούς Εγκρεμνούς... ... με ωραία καντίνα... Εν' συνεχεία, μπορούμε να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο (για μπανάκι) και να φάμε είτε στη Λευκάδα είτε στο Νυδρί και να ξεκινήσουμε την επιστροφή μας για πίσω κατά τις 17:00 με εκτιμώμενη άφιξη στην Αθήνα γύρω στις 22:00 (ανάλογα με τις στάσεις). Μπορούμε να σταματήσουμε για καφέ στην Αμφιλοχία είτε στο Olympus Plaza στο Αντίριο (και για βενζίνη)... Ελπίζω με αυτό το post... να κερδίσω μερικές συμμετοχές.... Θα πρέπει να έχουμε καταλήξει μέχρι την Τρίτη το βράδυ (βία Τετάρτη μεσημέρι) για να μπορέσω να τακτοποιήσω τη διαμονή μας... Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα γιατί υπάρχει πολύ καλή μου φίλη εκεί, η οποία θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό... Συμμετοχές: 1/ CPretenteriS (μονός στο Αθήνα-Λευκάδα-Αθήνα διπλός στη Λευκάδα) 2/ ... 3/ ... 4/ ... 5/ ... Ενσωμάτωση στην εκδρομή φίλων που θα βρίσκονται στην περιοχή 1/ nikos-x (θα βρίσκεται 1-2 ημέρες πριν Αμφιλοχία-Πρέβεζα) 2/ ... Ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή...??? Τι άλλο να κάνω...??? ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 09:34 |
Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό,λογω κρισης | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 29-05-2010 21:14 |
πληροφοριες για Λευκάδα.... | zoi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-05-2010 10:01 |
Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 09:12 |