![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί μου φίλοι...
Είμαστε ακριβώς στη μέση του καλοκαιριού και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε το κάθε Σ/Κ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... Γι αυτό σκέφτηκα να χαρούμε μαζί το επόμενο Σ/Κ αυτό που εγώ ζω από χθες!! Για το λόγο αυτό, οργανώνω εκδρομή στη Λευκάδα το ερχόμενο Σ/Κ με αναχώρηση την Παρασκευή 16/7 το απόγευμα από Αθήνα για Λευκάδα και επιστροφή την Κυριακή το βράδυ... Θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε παραλίες όπως το Κάθισμα, τους Εγκρεμνούς, το Πόρτο Κατσίκι, κλπ... Θα χαρώ να σας έχω κοντά μου!!! Παρακαλώ όπως δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχές για να φροντίσω για τη διαμονή μας!! Περισσότερες πληροφορίες για διαδρομές, φωτογραφίες, κλπ... θα ακολουθήσουν σε επόμενο ποστ... Πάμε λοιπόν!!!!! Συμμετοχές: 1/ CPretenteris 2/ 3/ 4/ 5/ ... |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 09:34 |
Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό,λογω κρισης | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 29-05-2010 21:14 |
πληροφοριες για Λευκάδα.... | zoi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-05-2010 10:01 |
Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 09:12 |