![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλημέρα . . .#
Πριν 2 μέρες αγόρασα της πλαινες βαλιτσες Vario της BMW για το Gs 1200 μου, μαζι με αυτές αγόρασα και προγραμματιζομενες κλειδαριες για να μπορω να της κλειδωνω με το κλειδι της μηχανης μου. Ως εδω όλα καλα.Προγραμμάτισα της κλειδαριες ώστε όταν το κλειδι ειναι μέσα τα " λαμακια " που έχει να ειναι μέσα, και όταν το εβαζα και το έβγαζα κινούνταν με ευκολίεα# κτλ κτλ. Σε αυτο που κολλάω ειναι πως βάζω της κλειδαριες στην υποδοχή της βαλιτσας? Έκανα μια απόπειρα και την τοποθέτησα αλλα ενω το κλειδι γύριζε και κλειδώνε κανονικά δεν μπορούσα να το βγάλω . . . Εδω αξίζει να σημειώσω ότι είχα χρησιμοποιήσει το πλαστικό κλειδακι της BMW! Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο manual ή απο την εμπειρία σας ?# Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας . . . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βασικά αν θυμάμαι καλά και ισχύει το ίδιο με τις μεταλλικές του ADV δεν πρέπει να βάλεις το πρώτο λαμακι (από την μεριά του κλειδιού) και το προτελευταίο. Για τσέκαρε το και πες μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε billy boy ευχαριστω πολυ για την απάντηση αλλα δοκίμασα αυτο που μου είπες και εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο πράγμα η κλειδαρια δεν απελευθερώνει το κλειδι . . .
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.gsforum.gr/f25/%CE%94%CE%...-%CE%B3-24312/
file ολα τα flags πρεπει να ειναι μεσα στην κλειδαρια εκτος του τελευταιου που αποτελει την ασφαλεια για την κλειδαρια στην θεση της. |
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθησε να αφαιρεσεις την κλειδαρια και παλι απο την θεση της με εναν συνδετηρα ....οπως αναφγερεται ανωτερω και ξαναρυθμιση, εκτος και αν ''παιξεις'' λιγο με το κλειδι και καταφερεις να βγει και τοτε ομως το φαινομενο ειναι αποτελεσμα κακης ρυθμισης...
οτι θελεις ρωτα............ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάση για βαλιτσα VARIO top case | evanb | Ζήτηση | 0 | 03-12-2011 07:26 |
TOP CASE VARIO | Sokolatas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 22-07-2011 09:27 |
Βάση για VARIO TOP CASE R1200GS κ κλειδαρια | DIOYK1381 | Ζήτηση | 1 | 30-12-2010 02:11 |
Bαλιτσα Top Case Vario | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 24-03-2010 23:45 |
[ΖΗΤΕΊΤΑΙ] Vario Top Case για F650GS (Twin) | antoine | Ζήτηση | 6 | 30-12-2009 08:45 |