![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται μπαγκαζιερα BMW VARIO αγρατζούνιστη σαν καινούργια 350€ τιμή συζητήσιμη...... Η μπαγκαζιερα είναι φίλου από Κρήτη που πούλησε το GS του και είναι σαν καινούργια, όποιος ενδιαφέρεται το κινητό μου είναι στο προφίλ μου......(Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται επιστρέφοντας τέλος του μήνα από την Κρήτη του την κρατάω......)
|
|
|||
|
|||
![]()
Νέα τιμή 300€...............
|
|
|||
|
|||
![]()
ο φιλος την δινει με την βαση ή σκετη τη μπαγαζιερα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τη βάση.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Να πώ επίσης ότι περιλαμβάνει και το μαξιλαράκι αξίας 90€ με επιπλέον 20€......
Last edited by MARK; 20-08-2010 at 22:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ρωτήσω,αλλά νομίζω δύσκολα γιατί αν βγεί θα υπάρχουν τρύπες στην μπαγκαζιέρα......
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μαξιλάρι δεν το δίνει σκέτο,αλλά είναι διατεθειμένος να την δώσει 300€ με τη βάση και το μαξιλάρι......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΠΩΛΗΘΗ!!!
Παρακαλώ να κλειδωθεί. |
|
||||
|
||||
![]() Φίλε Κώστα, το "επωλήθη", πρέπει να το γράψει ο πωλητής κ μετά να κλειδωθεί η αγγελία ..... ![]() Αν εσύ την αγόρασες, καλορίζικη ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πουλήθηκε στον Κώστα,παρακαλώ να κλειδωθεί......
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ BMW VARIO GS 650/800 F 650 | SAMURAI | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 14 | 12-03-2012 13:44 |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ BMW VARIO F 650 | SAMURAI | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 26-07-2010 00:22 |
Topcase Vario | EvVas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 08-06-2010 11:12 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ VARIO ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ ??? | BUSA MAKIS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 12-05-2010 21:59 |
Τριβάλιτσο BMW Vario | leandros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 04-03-2010 10:34 |