![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρώτησαν κάποτε το Σωκράτη:
* Τι είναι καλύτερο, να παντρεύεται κάποιος ή όχι; * Και στις δύο περιπτώσεις θα το μετανοιώση, απάντησε ο σοφός. ------------------------------------------------- Ποια τροφή κατεβάζειτη σεξουαλικότητα κατά 90%; * Η γαμήλια τούρτα. ------------------------------------------- * Μαρία, κέρδισα το Joker!!* Αγάπη μου, είναι καταπληκτικό! * Γρήγορα, ετοίμασε τις βαλίτζες * Αχ, που θα πάμε; * Εγώ στη Χαβάη, εσύ στη μάνα σου! ------------------------------------------- * Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός ναπαντρευτούμε; * Και ποιος θα μας πάρει; ------------------------------------------------- Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα: * Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ' έσωνες; * Αν σου πω "ναι", θα πέσεις; ------------------------------------------------- Δύο φίλοι: * Μετά από 20 χρόνια γάμου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την ίδια κοπέλα * Καταπληκτικό! * Ελπίζω μόνο να μην το μάθει η γυναίκα μου. ------------------------------------------------- Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος.Με ρώτησε "Τι έχει η τηλεόραση"; Και εγώ απάντησα "Σκόνη" ------------------------------------------------- Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε. Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε. Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα. Από τότε ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας αναπαύτηκαν ξανά. ------------------------------------------------- * Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες τους; * Επειδή το θέλουν. ------------------------------------------------- * Ξέρετε ποια είναι η ποινή για την διγαμία; * Να έχετε δύο πεθερές. ------------------------------------------------- Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου: * Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δενγνωρίζειτην γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους. * Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες. ------------------------------------------------- Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου,είναινα τα ξεχάσεις μία φορά. ------------------------------------------------- Συζήτηση μεταξύ δύο ανδρών: * "Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος" λέει ο πρώτος με υπερηφάνεια * "Πραγματικά είσαι πολύ τυχερός. Η δικιά μου δυστυχώς ακόμα ζει" του απαντά ο άλλος ------------------------------------------------- Απλά σκέψου ότι αν δεν υπήρχε ο γάμος, οι άντρες θα περνούσαν τη ζωήτουςθεωρώντας ότι ποτέ δεν κάνουν λάθη. ------------------------------------------------- Αν θέλεις η γυναίκα σου να σε ακούει και να δίνει την δέουσα προσοχή σε αυτά που λες τότε ξεκίνα να παραμιλάς στον ύπνο σου. ------------------------------------------------- Κάποιος άντρας δήλωσε "Δεν είχα καταλάβει τι σημαίνει πραγματικήευτυχίαμέχρι που παντρεύτηκα. Αλλά δυστυχώς τότε ήταν πολύ αργά". ------------------------------------------------- Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου: * Μπαμπά πόσο κοστίζει για να παντρευτεί κάποιος; * Δεν ξέρω παιδί μου. Εγώ ακόμα πληρώνω. ------------------------------------------------- Πηγαίνω τη γυναίκα μου παντού, αλλά πάντα βρίσκει το δρόμο για να γυρίσει. ------------------------------------------------- Ρώτησα την γυναίκα μου "Που θέλεις να πάμε για την επέτειο μας;" "Κάπου που δεν έχω πάει καιρό" Έτσι της πρότεινα την κουζίνα! ------------------------------------------------- Πάντα κρατιόμαστε χέρι - χέρι. Αν την αφήσω, ψωνίζει. ------------------------------------------------- Ξέρω ότι κάποια έχουν ξαναπαίξει αλλά είναι καλά! |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 18:28 |
Γάμος και συζητήσεις | wolferin | Ανέκδοτα | 4 | 27-08-2009 16:21 |
Γάμος - Μέρος ΙΙ | Alext | Ανέκδοτα | 3 | 03-06-2009 19:00 |
Γάμος - Μέρος Ι | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 03-06-2009 19:00 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |