![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες φουλάρισα την μοτό .....
Δεν πίστευα στ' αυτιά μου, όταν στο ταμείο μου πέρασαν στην πιστωτική 58.70 € .... ![]() Επειδή συνηθίζω ή μάλλον συνήθιζα - γιατί αυτή είναι η τελευταία φορά, να φουλάρω όλα μου τα οχήματα με 100άρα, το ποσόν, έχει γίνει πια δυσβάσταχτο .... Όχι πως είναι οικονομικότερη (όχι φθηνότερη) η 95άρα .... ![]() Σ' αυτήν την περίπτωση, το φουλάρισμα θα μου στοίχιζε 47.50 € .... ποσόν καθόλου ευκαταφρόνητο .... Ας ελπίσουμε ή μάλλον ας ευχηθούμε, να μην αυξηθεί άλλο η τιμή της βενζίνης, γιατί τότε ..... θα πρέπει να ξεχάσουμε τις βόλτες με μοτό, μιας και με το αυτοκίνητο, τις έχουμε ξεχάσει ήδη .... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές συνήθειες θα χρειαστεί να αλλάξουμε Νίκο και μακάρι να είναι όλες τόσο ανώδυνες όσο ή αλλαγή από 100 σε απλή.
Σήμερα διάβαζα σε εφημερίδα για την μεγάλη ανόδο που έχουν οι πωλήσεις σε τρόφιμα με "ϊδιωτική" ετικέτα αν δεχτούμε ότι αυτά δεν είναι ίδιας ποιότητας με τα επώνυμα (άλλο μεγάλο θέμα αυτό), τότε μίλαμε για "περικοπές" που έχουν να κάνουν με την υγεία μας.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο... πάρε ένα F650GS... που καίει 4,5l/100km...
![]() ![]() Άσε που θα δροσίζονται και τα πόδια σου... (δε θα κάνεις χαλάουα)... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ 1.56 ΕΩΣ 1.67? 100 ΧΛΜ ΚΑΙ 10ΡΙΚΟ ΘΕΛΕΙ Η 'ΜΠΟΥΜΠΟΥ'!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Δες το και διαφορετικά, θα κάνεις κοντά 450 χιλιόμετρα χωρίς να αγχώνεσαι σαν εμας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικα με την πρωτη αυξηση το φεβρουαριο εκοψα την 100αρα μαχαιρι....
95αρα και μας κανει το ιδιο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Maκάρι να βγώ ψεύτης, αλλά μέχρι τέλος του χρόνου την βλέπω στα 2,00 € το λίτρο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
48 €€ ΓΕΜΙΣΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 2€ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ..
ΔΙΚΑΙΟ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ.. |
|
|||
|
|||
![]()
οτι ανεβαίνει δεν κατεβαίνει...κ να περιμένουμε κ άλλη αύξηση...φυσικά μόνο εδώ γινετε τέτοια κλεψιά!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 09:12 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 14:29 |
Δύο ανήλικες κοπελίτσες ΣΚΟΤΩΣΑΝ για 10 euro .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 10 | 07-06-2010 22:14 |
Τί πρέπει να ξέρω για την συλλογή αποδείξεων του 2009 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 0 | 12-03-2010 00:09 |
Ψάχνομαι για να την λασπώσω .... | don | Διάφορα | 8 | 08-02-2010 11:14 |