![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εν μέσω οικονομικής κρίσης, εν μέσω μαζικών απολύσεων(και εγώ 30-6-2010)....σαν να είχα άστρο.....υπέγραψα σύμβαση με την Millenium Bank....και απο δευτέρα λοιπόν θα είμαι στο κατάστημα της τράπεζας στα Μελλίσια για εκπαίδευση 3 εβδομάδων....και μετά θα πάω στο κατάστημα του Γέρακα όπου θα αναλάβω το ταμείο!!!
Το όλο στορυ είχε ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2009....συμβασιούχος στη κρατική τηλεόραση ήδη 2 χρόνια σε πολύ καλό τομέα και υπέυθυνο πόστο....οι προκύρηξη εκλογών....μου έφερε μια "αβεβαιότητα" λές και το ήξερα...ξεκίνησα λοιπόν να στέλνω βιογραφικά σε ότι εταιρεία υπήρχε απο την Κόρινθο μέχρι και την Θήβα. Έτσι λοιπόν μετά απο γραπτές εξετάσεις δεκέμβριο του 2009(μαθηματικά-γλωσσικα-αγγλικά-τεστ iq) και 5 διαδοχικές συνεντεύξεις με διευθυντές-γενικούς και περιφερειάρχες.....δέχθηκα τηλέφωνο μέσα ιουλίου να περάσσω να μου κάνουν πρόταση συνεργασίας......γνωρίζοντας ότι η σύμβαση μου θα έληγε 30/6 με φώναξε η δ/ντρια του ανθρώπινου δυναμικού και μου είπε αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας!!! Λέω απο μέσα μου ναι θα κάνω και το δύσκολο!!! ήταν σαν λότο για μένα ...μπαίνω σε μια τράπεζα ...έστω κα απο το ταμείο απο εκεί που ξεκινάνε όλοι....και επιτέλους ελπίζω με τα προσόντα μου.....την διάθεση μου να φτάσω κάπου!! Ανοίγει μια καινούργια προοπτική στη ζωή μου...και θα το κυνηγήσω όπως κυνήγησα και τις προηγούμενες δουλειές που έκανα!!! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και ξέρω ότι πολλοί φίλοι γνώριζαν ότι είμαι σε φάση ανεργίας...και το είχανε στο νού τους!!! Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι είμαι στο πιο δύσκολο ίσως μεταπτυχιακό στην ελλάδα(ΑΣΟΕ-Στατιστική) και θα έχω τρελά τρεχάματα...και θα πρεπει να αφοσιωθώ πλήρως πάνω σε 2 πράγματα.Τόσα χαρτιά, ακόμα θέλουμε να πάρουμε και άλλα ...και που ήμαστε ακόμα...50000ευρω μου στοίχισαν οι σπουδές μου στη Πάτρα.....10000ευρω τώρα καλούμε να δώσω για το μεταπτυχιακό μου...για να στηριχθώ στα πόδια μου στην ανταγωνιστικότητα της αγοράς. ΥΓ δεν τα πάω και άσχημα όμως.....πριν "δημ.υπάλληλος" έτρωγα βρισίδι....τώρα πήγα σε κλάδο που τρώει και αυτός βρισίδι τρελό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να πάνε όλα καλά και σιδεροκέφαλος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο,καλοριζικος.
Ειδες που γκρινιαζες? Μια χαρα θα ειναι στην νεα δουλεια,θα βγαλει ο κολ.. σου ριζες στην καρεκλα με το συμπαθειο.. ![]() Αληθεια θες κανενα βοηθο εκει,να σου ξαναμετραει τα χρηματα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Πατρινέ μου!!!!!
Απόσπασμα:
Μωρέ ας κάνω και κυτταρίτιδα χαχαχαχαχαχαχα Στο μέτρημα δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα.....στη γρβάτα φοβάμαι ότι θα με πνίγιε χαχαχαχαχα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
καλη σταδιοδρομια φιλαρακο.
|
|
|||
|
|||
![]()
να εχεις ενα καλο μελλον!!
απο τοτε που εφυγα απο το πολεμικο ναυτικο ! τρεχω σαν τρελλος αλλα δουλεια με προοπτικη ΠΟΥΘΕΝΑ! ![]() Εκανα οικογενεια και ακομα ψαχνω! ευχομαι τα καλυτερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο χάρηκα πολύ με τα νέα σου.
Να σου πω την αλήθεια, το περίμενα. Το θέμα το συζητήσαμε σε μια εκδρομή στον Κοσμά, στην άκρη του δρόμου στο πάρκιν. Είμουν της γνώμης ότι, αυτός που ``έχει`` δεν έχει να φοβηθεί κάτι, 1, 2, και θα βρει την άκρη του. Και να που είναι αλήθεια. Και πάλι εύχομαι να σε ``πάει`` καλά, και να περνάς καλά. Και χρωστάς και ...μεζέ. ![]() Καλή αρχή λοιπόν. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή φίλε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να και ένα ευχάριστο νέο μέσα σε όλα αυτά που ακούμε!μπράβο αρχηγέ!
και όπως είπες.σιγά σιγά αν προσπαθήσεις όλα γίνονται .πιάσε την τριχιά! καλορίζικος! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πρώτη μηχανή του κόσμου βρήκε αγοραστή | skippybi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 28-06-2010 13:54 |
Η καλή μου (R 1200 GS/08) αναζητά (βρήκε) νέο ιδιοκτήτη! | Arkas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 45 | 20-01-2010 15:39 |