![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλοί έχουμε ταξιδέψει μαζί.
Βόλτες μικρές και μεγάλες. Ποιος αναβάτης θέλετε να είναι μπροστά σας? Και γιατί? υστ. σας βγάζει εμπιστοσύνη? Είναι αργός και σας αρέσει? Είναι γρήγορος και σας αρέσει? Είναι σταθερός? κλπ, Έχει ωραίο μπουφάν? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιρί-φιρί το πας να πω καμμια χοντραδα...........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Όχι ..... όχιιιιιι ....... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πεις. Για χοντράδες είναι το θέμα
![]() Πες γιατί θα πω εγώ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν μπορω να πω..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να είναι μπροστά μου ο BMWgogagis γιατί στρίβει ωραία... και σου εμπνέει εμπιστοσύνη... ώστε να στρίβεις κι εσύ που τον ακολουθείς έτσι...
![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 26-09-2010 at 21:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω μπροστά μου να πηγαίνει ένας ΖΗΤΑΣ για να πηγαίνουμε όλοι από πίσω σαν Παναγίες...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω κι εγώ?
Μετά και την εκδρομή στο Νυμφαίο, για στροφές-βουνό siraxanz, δαγκωτό!!! Η πιο αρχοντική οδήγηση που έχω δει! Σταθερότατος, καθόλου νευρικός, φαίνεται πως έχει τρομερή εμπειρία, εμπνέει τρομερή εμπιστοσύνη για την επόμενη στροφή που ακολουθεί αν και οδηγεί με ελάχιστη χρήση φρένου και τέλος δεν περνάει στο άλλο ρεύμα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! (αυτό πάλι πως το καταφέρνουν διάφοροι και πάνε βαρκάδα από λωρίδα σε λωρίδα στις στροφές χωρίς να το θέλουν και το περνάνε και στο ντούκου, δεν έχω καταλάβει... μάλλον η ομαδική οδήγηση δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ασφάλειας). Εάν όμως δεν είναι ο siraxanz στην εκδρομή, φέρτε μου τον teo71 και τον xenos, αλλιώς δεν έρχομαι ![]() Για Εθνική, ψηφίζω CPretenteriS (αν και με 800άρι, βάζει τα γυαλιά σε πολλούς! αρκεί να μη φυσάει πολύ ![]() ![]() Εάν είναι και πρώτος, ακόμα καλύτερα γιατί έχει ένα μοναδικό τρόπο να υποχρεώνει τους ηλίθιους που κατασκηνώνουν στην αριστερή λωρίδα να κάνουν δεξιά! Που να πάρει και το 1200άρι!!! Και τέλος (χωρίς να γίνεται ερώτηση γι' αυτό, αλλά πιστεύω πως παίζει επίσης μεγάλο ρόλο για μια άνετη και ασφαλή οδήγηση) για πίσω, προτιμώ τον L3f γιατί δε σε κουράζει με το να μη σε ακολουθεί σωστά και να πρέπει να κοιτάς τον καθρέφτη συνέχεια αντί για μπροστά, δηλαδή αλλάζει θέση άμεσα όταν άλλαζεις κι εσύ λόγω των προπορευόμενων. Δε θέλω να αδικήσω οποιονδήποτε άλλον με τον οποίο έχουμε συνταξιδέψει αλλά με τους παραπάνω, έτυχε να είμαι κοντά για πολλά χιλιόμετρα ώστε να μπορώ να εκφέρω άποψη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βασικά μαθήματα για αναβάτες!!!!!(Mέρος α.) | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 12 | 26-08-2009 14:46 |
Βασικά μαθήματα για αναβάτες!!!!!(Mέρος β.) | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 22-08-2009 06:02 |
Βασικά μαθήματα για αναβάτες!!! (Μέρος γ.) | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 21-08-2009 12:23 |
Βασικά μαθήματα ασφάλειας για αναβάτες !!! | Nikos | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 23-12-2008 18:58 |