![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας!!Μετά το μάθημα στο Σοφικό και την καλή παρέα ... κατάλαβα ότι μετάνιωσα που δεν είχα γίνει μέλος νωρίτερα! Το GS είναι τρέλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Δημήτρη,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum !!! Καλή διαμονή, καλά ποσταρίσματα και καλές βόλτες με την κούκλα σου ..... ![]() ![]() Υ.Γ. Σε περιμένουμε σε κάποια επόμενη συνάντηση της παρέας, να σε γνωρίσουμε από κοντά .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη καλώσ ήρθες στην παρέα μας.............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον κύριο καθηγητή!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικά ποτέ δεν είναι αργά. Καλώς ήρθες φίλε |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσηρθες στην παρεα Δημητρη!!!
![]() Τι βροχη φαγαμε χθες στο γυρισμο...? ![]() Κανονισε για τις φωτο με τον φωτογραφο!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη γειά σου και καλές βόλτες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον Φυσικό μας, Δημήτρη καλως ήρθες και καλά ποσταρίσματα!
![]() (Νίκος) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Είτε παίδες Ελλήνων, είτε παίδες βαρβάρων. Και τα δυο δεν γίνεται!" | EOD-K9 | Βιβλίο | 4 | 31-08-2010 15:14 |
"Είμαι αστυνομικός αλλά δεν είμαι εγώ το κράτος!" | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 16-05-2010 01:40 |
"Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-05-2010 16:11 |
Και κατι για το επαγγελμα μου "Ιατρικός Επισκέπτης και εργασιακό stress"... | Wicked_GS | Διάφορα | 6 | 06-04-2010 12:57 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |