![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Που λέτε έχουμε πιει κάτι κρασάκια ε΄δω με ένα δυό φίλους (χικ) και αποφάσισα να πάρω ένα σκάφος, τι σκάφος... διαστημόπλοιο, και δεν έχω καπετάνιο, να μου το βάλει στο ....λιμάνι!!!
ΞΕΡΕΤΕ κανέναν καλό καπετάνιο, η καπετάνισα, να μου το ...παρκάρει στο λιμάνι????? Έχω ένα φίλο, Κώστα νομίζω τον λένε, αλλά μου φαίνεται καπετάνιος του βουνού ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Χώωωωωσεεεεεεεεεεεεε ...... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σκάφος πήρες ή το πλοίο της Γραμμής για Κρήτη???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βοηθήστε...
Δεν ξέρω τι να κάνω... Που είναι ο καπετάνιος??? ΟέΟ Πλοίο, με διαστημική... τεχνολογία ![]() |
|
|||
|
|||
![]() την τελευταια φορα που σε ειδα πανω σε σκαφος.......ουστ παλιοβλαχε,θελεις και θαλασσα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Eγώ ρώτησα αν μπορεί καμιά κοπέλα.. να μη βοηθήσει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαράκι και εμείς τα διπλώματα τι θα κάνουμε.......... κορνίζα????? Εάν βρεις για φέρτον από εδώ για....... ξεσκόνισμα αντε γιατί πολύ στεριανή λατσονα κολυμπάει τελευταία! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για ποιον ...κοπανάει η καμπάνα????? |
|
|||
|
|||
![]()
τι κακιασμενοι είστε ?!?!?!
πάντως απο μένα καλορίζικο ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πιο πρωτότυπο σκάφος του κόσμου | skippybi | Κόσμος | 15 | 07-05-2010 22:44 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 21:59 |
Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 07:34 |
Βόας 17 μέτρων, βρέθηκε στην Κίνα .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 10 | 25-11-2009 17:26 |
Το νέο σκάφος του «Γιατρού»…!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 19 | 11-08-2009 11:03 |