![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μια βοήθεια θέλω.
Υπάρχει κάποιο side που μπορώ να πάρω ανταλλακτικά gs μου; Και εν προκομμένο ψάχνω τον σένσορα πίεσης ελαστικού του πίσω τροχού, γιατί εδώ μου ζητούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή πόσα θέλουνε?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη μου είναι πάνω από 120 ευρώ το θεωρώ υπερβολικό.
Αν πάλι είμαι λάθος διορθώστε με. |
|
|||
|
|||
![]()
Για ποιο λόγο θέλεις να τον αλλάξεις?? Δε δείχνει ένδειξη...??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο λόγος που σε ρώτησα... είναι γιατί οι sensors αυτοί έχουν μπαταρία (η οποία έχει 3-4 χρόνια ζωή) για να εκπέμπουν τη μέτρηση... !!!
Νομίζω πως αυτές φοράμε... για ρίξε μια ματιά εδώ... ![]() Tire Pressure Monitoring Systems, School Bus Safety and LED lights from Doran |
|
|||
|
|||
![]()
το πήγα συνεργείο και μου είπαν ότι έχει χαλάσει και θέλει αλλαγή ,αφού έβαλαν την μηχανή στον εγκέφαλο , βεβαία επειδή η μηχανή είναι ακόμα εγγύηση μου είπαν ότι δεν φταίνε αυτή αλλά ο λαστιχας
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ:
The Doran 360MTM is NOT COMPATIBLE with the following models of BMW Motorcycles: R1200R R1200RT F800ST K1200R K1200S ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο, άλλαξε μηχανή. Πάρε RT που δεν έχει σένσορες, πας βενζινάδικο, βουσκώνεις και είσαι έτοιμος....απλά πράγματα....
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Hall sensor(αισθητήρας γωνίας του στροφάλου) | fotisI | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 31-03-2011 18:06 |
hall sensor 1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 12 | 25-12-2010 15:55 |
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ | gandreas | Διάφορα | 16 | 15-12-2010 00:06 |
Ζητείται hall sensor για 1100 gs | πάρης | Ζήτηση | 3 | 17-05-2010 19:06 |
ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛAΣΤΙΚΩΝ | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 21-08-2009 10:22 |