![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΑΚΑΚΙ
· Abrasion resistant 500D kodra (100% polyester) · Breathable, wind and waterproof Z-Liner membrane · Removable thermal lining, 100% polyester · Removable protectors on shoulders and elbows (height-adjustable elbow protector) · Back protecting padding · 3M Scotchlite TM reflective material · Crotch strap · Adjustable arm · Hem with drawstring · Short connecting zip · 4 outside pockets (not waterproof) · 3 inside pockets (waterproof) ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ · Shell made of 450D special fabric (100% polyester) · Knees reinforced with special fabric (100% polyester) · Breathable, wind and waterproof climate membrane lining laminate (lining: 100% polyester, laminate: 100% polyurethane) · Removable thermal lining, 100% polyester · Removable knee protectors, height-adjustable · Hip protector pocket for SUPER SHIELD® hip protector (20019172) · ISO 4916 safety seams at impact points · Reflective material · Non-slip material on seat · Short connecting zip · 2 outside pockets (not waterproof) Πώς σας φαίνεται σαν set? |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς είναι Revit.
![]() Η συγκεκριμένη εταιρεία βγάζει πολλά και καλά σύνολα με αεραγωγούς που τα κάνει 4 εποχών... Το συγκεκριμένο δεν έχει και είναι μείον... Για δώσε περισότερες λεπτομέρειες... |
|
|||
|
|||
![]()
και εμένα μου φαίνεται οκ...
δεν ξέρω εάν είναι revit αλλά το δικό μου σετ της revit χωρίς να είναι ιδιαίτερα ακριβό, έχει αδιάβροχες εξωτερικές τσέπες ![]() ![]() ίσως είναι δείγμα και της υπόλοιπης προσοχής που έχει δωθεί στη κατασκευή..... σημαντικό είναι και πώς μας "κάθεται" στο μάτι..... τσέκαρέ τα όλα αυτά και εάν πρόκειται να τα φέρεις από εξωτερικό να προσέξεις ιδιαίτερα τα νούμερα....πολλοί τα πουλάνε καινουρια ή συμβιβάζονται με λάθος νούμερο... ![]() η λύση είναι η γνωστή....βρίσκεις τα αντίστοιχα εδώ, τα δοκιμάζεις και μετά παραγγέλνεις από έξω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι Revit, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.
Μόνο αεραγωγοί του λείπουν δηλαδή? Τόσο καλό είναι? Βασίλη πόσο το μαλί? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η τιμή είναι πολύ χαμηλή και για αυτό ζητάω την γνώμη σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να μας πεις τη μάρκα?
Εγώ είμαι Σουηδία και είμαι σε δίλημμα, Revit 'η μια Σουδική "lindstrands" ? (αλήθεια τη ξέρει κανείς?) έχει ίδια χαρακτηριστικά η lindstrands (το μοντέλο που με ενδιαφέρει) με αυτά που αναφέρεις παραπάνω γι'αυτό ρωτάω Last edited by georged; 23-01-2011 at 22:31. |
|
|||
|
|||
![]()
ξέχασα να αναφέρω ότι έχει ίδια/παρόμοια χαρακτηριστικά η lindstrands (το μοντέλο που με ενδιαφέρει) με αυτά που αναφέρεις παραπάνω γι'αυτό ρωτάω
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα σημείωσα εκ των υστέρων διότι τώρα μαθαίνω και εγώ κάποιες λεπτομέρειες, που παίζουν ρόλο. |
|
|||
|
|||
![]()
Προχθές μπήκε στο Public του Πειραιά ένας μπάρμπας (ξένος φαινόταν) που φορούσε ένα από τα πιο όμορφα-αντρίκια-επιβλητικά μπουφάν που έχω δει ποτέ μου!!
Μάρκα δεν φαινόταν πουθενά και ήταν σε ένα λαδί-γκρι χρώμα που σκότωνε, ενώ η όλη κατασκευή έμοιαζε να ήταν ραμμένη επάνω στο σώμα του. Κάποια στιγμή γύρισε πλάτη και είδα ότι η μάρκα ήταν Reusch (ή κάπως έτσι) που θυμήθηκα ότι την έβλεπα γραμμένη στα γάντια τερματοφύλακα που φόραγε ένας φίλος παλιά. Αυτό το λέω, για να τονίσω ότι στο μοτοσυκλετιστικό σύμπαν κυκλοφορούν και άλλοι "αστέρες" και "κομήτες" εκτός από αυτούς που γνωρίζουμε ήδη. Δυστυχώς εάν δεν υπάρχει εμπειρία από μια συγκεκριμένη μάρκα, τότε πρέπει να βρεθεί κάποιος γενναίος για να κάνει την αρχή!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωραία το έθεσες αλλά την σήμερον ημέρα ποιος ρισκάρει τα ευρουδάκια του .
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στολή για χειμερινή εξόρμηση | merlinios | Ένδυση | 23 | 10-10-2010 20:44 |
Στολή BMW RALLYE 2 | panos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 3 | 08-09-2010 11:00 |
Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 36 | 31-07-2010 03:00 |
Στολή διαιρούμενη SHOEI Νο 54 | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 06-01-2010 15:57 |
Δεν το βάζει κάτω | essel | Αστεία Video | 7 | 18-11-2009 17:26 |