![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως καταλαβαίνετε θέλω να πάρω σαμάρια αλλά δεν ξέρω αν βρίσκουν στην εξάτμιση . Έχει βάλει κανείς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο saitman πριν 15 ημέρες πες του να σου στείλει φωτος και σχετικές πληροφορίες, αν δεν έχεις το κινητό του πες μου να στο στείλω με pm
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() θα τον πάρω αυριο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Κε Σταύρο ..... γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ .... ![]() Για να γίνεται ανταλλαγή απόψεων κ για να διαβάζουν κι άλλοι για το ίδιο θέμα και να ενημερώνονται .... Θα ήταν καλύτερα να τις ποστάρει τις φωτογραφίες, καθώς κ την άποψή του για τα σαμάρια ..... Αν είναι να δουλεύουμε pm, τότε να κλείσουμε το φόρουμ κ να μπούμε όλοι στο FB .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγαπητέ και αξιότιμε Αρχηγέ μας καλημέρα, φυσικά και γι' αυτό υπάρχει το forum, άλλωστε ήμουν σαφέστατος στο γραπτό μου, να σου στείλω το κιν με pm και όχι τις φώτος..... ![]() Last edited by pirate; 13-08-2010 at 09:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Στην F650GS που έχω αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα .Η μία βρίσκει στην εξάτμιση.Μπορείς να πάρεις σαμάρια τα οποία μπαίνουν σε μεταλλικές βάσεις όπως οι σκληρές βαλίτσες.Επίσης κάποιος έμπορος μου είπε ότι μπορεί να μπει χωρίς βάση αλλά στην βαλίτσα της εξάτμισης κολλάει ένα υλικό για να μην καίγεται η βαλίτσα.
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω βάλει και καίκανε ,αν δεν τα βάλεις με βάσεις !! αυτο που λένε για την εξάτμηση ενωουν την στηγμηέα όχι την σηνεχώμενη εμένα μου πείρανε φωτιά!! Στην χηρότερη να βάλεις πυρίμαχο πανι!! Α ν είναι μόνο το εικονομικο μπορείς να βάλεις πλαϊνές με πολύ λίγα χρήματα όσα και ένα ζευγάρι καλά σαμάρια με βασοις!Αν έχεις λίγο υπομονή θα βρεις και τις αυθεντικές με λίγα χρήματά!! Αυτά!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί θέλεις σαμάρια ;;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πυρίμαχα υλικά που προτείνονται
για προστασία από την εξάτμιση είναι από αμίαντο, καρκινογόνα και πλέον καταργημένα. Ένα σετ βαλίτσες, σου λύνει το πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς γιατί είναι φτηνότερα και δεν διαθέτει τα φράγκα για βαλίτσες
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Xenon 1200gs | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 43 | 08-04-2010 01:56 |
R 1200GS | LEADER | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-09-2009 09:34 |
top box bmw 1200gs | gormns | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 01-08-2009 21:29 |
Στρώσιμο μηχανής για το 1200GS!! | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 30-05-2009 15:00 |