![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δυσκολα τα πραγματα εκει.
![]() 40% της παιδικης πορνογραφιας βιντεοσκοπειτε εκει. Κοριτσια 13-14 ετων εκδιδονται ![]() Δειτε το βιντεο |
|
||||
|
||||
![]()
Όπου υπάρχει φτώχια,
αυξάνεται η εγκληματικότητα κ η πορνεία .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η φτώχεια σιγα σιγα ερχεται και στον δικο μας τοπο. Φοβάμαι μην βαδίζουμε κι εμεις προς τα εκει... Αλιμονο στα παιδια μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Aς ελπίσουμε - ή μάλλον ας ευχηθούμε ότι δεν θα "πιάσουμε" πάτο και ότι η κατάσταση θα εξομαλυνθεί .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτό σκεφτόμουν και εγώ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατα τα άλλα....η ελλαδα δεν ειναι Ουκρανια!! Η αργεντινη που περασε απο τον ''πατο'' εβγαλε τα παιδια της στο πεζοδρομιο? Η Ουκρανια ειναι ''άλλη'' χωρα, εχω ταξιδεψει σε αυτην πολλες φορες απο το 2001 μεχρι και το 2008!!! Εχω φιλους εκει και φιλες!! ![]() Η χωρα αυτη και ειδικα οι γυναικες της εχουν το σεξ στο αιμα τους...το ζηταει ο κ.....ς τους πιστεψτε με!!! Σε προκαλουν με καθε δυνατο τροπο ανεξαρτητως της ηλικιας τους. Θελει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ προσπαθεια να κρατηθεις ''άγιος'' και κυριως να μην κυκλοφορεις day or night! Θα μου πειτε μα τα ανηλικα 16χρονα και 17χρονα? Οταν θα παει καποιος εκει και δει 15χρονο,17χρονο,18χρονο...... να κυκλοφορει στον δρομο να ερθει να μου πει το τι και το πως!! Και γιατι ξυπνησαμε τωρα με την Ουκρανια? Η Βραζιλια δεν μας λεει τιποτε? ¨η μηπως η Μπανγκοκ ειναι αλλιως? Εκει η παιδικη πορνεια ειναι must τα τελευταια 30 χρονια που ταξιδευω (ταξιδευα μαλλον) σε αυτην την χωρα!!! ξερεις τι ειναι να περπατας στον δρομο σαν καλος τουριστας και παιδακια 10 χρονων, αγορια και κοριτσια, να σου λενε ''suck dick 2 dollars, f....ck 10!!!!!'' Εδω υπάρχουν γραφεια ταξιδιων ανα τον κοσμο (και στην Ελλαδα) που διαφημιζουν αυτο ακριβως σεξ,σεξ και σεξ στην Μπανγκοκ με ολες τις ηλικιες!!!! Τωωωωωωωρα ξυπνησαμε για την Ουκρανια? Η Ελλαδα δεν ειναι ουτε Ουκρανια ουτε Μπανγκοκ, ουτε Βραζιλια!! Οι Ελληνιδες γυναικες (καποιες οχι ολες) ναι το κανουν για το χρημα ¨η απλα για να περνανε καλα, οι εφηβες και οι εφηβοι το κανουν μεταξυ τους και αυτοι για να περνανε καλα, και καλα κανουν, αλλα κανεις Ελληνας δεν βγαζει το παιδι του στο κλαρι ουτε παιδι απο μονο του βγαινει στο πεζοδρομιο οσο και να πειναει! Last edited by GeorgeP; 05-11-2010 at 19:32. |
|
|||
|
|||
![]() Λυπηρά φαινόμενα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|