![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είπα να μοιραστώ και εγώ κάποιες Photos από το καλοκαίρι με τους καλούς μου φίλους. Άντε και του χρόνου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντα τετοια φιλε μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και του χρόνου Bill......................
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αντε και του χρονου!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο bill!!!!
ετσι ακριβως πρεπει να δειχνει η βαλιτσα του pangers!!! Υ.Γ= στα αυτοκολλητα με συναγωνιζεσαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα ηθελα να σημειώσω οτι η συγκεκριμένη βαλίτσα είναι φίλου απο το forum. Νίκο ευχαριστώ πάρα πολύ για τον δανεισμό ![]() Οπως επίσης λογο απρόβλεπτης αλλαγής του καιρού ευχαριστώ θερμά τον μέλος και φίλο pharao ο οποίος χωρίς δέυτερη σκέψη μας δάνεισε αδιάβροχα. Η παρέα του gsforum είναι πολύ μεγάλη σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, αλλά το κυριότερο αποτελέιτε απο εξερετικά άτομα. :sm5::sm4: Last edited by bill13; 18-09-2010 at 16:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Η παρέα του gsforum είναι πολύ μεγάλη σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, αλλά το κυριότερο αποτελέιτε απο εξερετικά άτομα.
:sm5::sm4:[/QUOTE] Ε καλά.... Γι΄ αυτό το τελευταίο δεν θα έπαινα και όρκο...... Αν κρίνω απο μένα δηλαδή..... Χα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερη φωτο φιλε!!
Παντα να περνας καλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Λιωμενο πισω λαστιχο και σανδαλι!
Αυτο ειναι καλοκαιρι!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές τέλος(στοπ)-Ηράκλειο καφές(στοπ)-Τετάρτη 1/9/2010(στοπ) | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 05-09-2010 00:13 |
Διακοπές στο Διάστημα??? | Gazi | Κόσμος | 10 | 28-12-2009 10:24 |
Διακοπές στην Κεφαλονιά ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 14-08-2009 09:40 |
Διακοπές στην Πάρο ;;;; | Elina | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 07-07-2009 23:37 |