![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!!!!!σας ειδα κο%#παιδα...
![]() μολις διαβασατε αυτο αμεσος κλικ στην γρηγορη απαντηση να μου τα χωσετε. νοσταλγος της επταετιας, ψηφοφορος του λαος, η χρυσαυγητης... αμεσος να μου την πειτε.... ΟΧΙ ΡΕ δεν ειμαι τιποτα απο αυτα. την γνωμη που εχω για τους πολιτικους την ξερεται και ειναι η χηροτερη. ειναι οι καλυτεροι ηθοποιοι. λενε αυτα που θελετε να ακουσετε εσεις οτι θα κανουνε . και κανουνε οτι αυτοι θελουνε να κανουνε. σημερα ο μεσαιος μου γιος ο τασος και ο μικρος μου γιος νικος αφου χερετησαν και φιλισαν τα κοριτσια τους (διποδα και διτροχα) ![]() οποτε σας ενοιμερωνο οτι μπορειτε να κοιμαστε ησιχοι. τουλαχιστον εχουμε ακομα δυο αξιοποιστους φανταρους να μας φυλανε . γιατι με τους πολιτικους και την αξιοποιστηα τους...... αρκη να μην φυσαει αερας ...... ![]() Last edited by γιαγια αρκουδα; 16-11-2010 at 12:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλοί πολίτες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να πάνε και να γυρίσουνε .....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιώργο, καλό στρατιωτικό να έχουν τα παιδιά σου,
και με το καλό πολίτες να γίνουν πάλι!!! (μην ξεχνάς να στους στέλνεις τακτικά χατζηλίκι!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοί φαντάροι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό στρατιωτικό να έχουν τα παιδιά σου και καλή πολίτες. Να τους χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
όπως τους εστειλες έτσι να γυρίσουν..
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να γυρίσουν πίσω.
Καλά που μου το 'πες, για να κοιμάμαι καμιά ωρίτσα παραπάνω. Άιντε και καλοί πολίτες. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως μπήκα γιατί μου πήγε το μυαλό ότι θα έχεις καμιά κωλάρα να παρελαύνει...
Να μην το αφήσω έ... να το κοιτάξω ![]() Να σου ζήσουν πάντως και καλοί πολίτες. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοί φαντάροι και καλοί πολίτες
να τους δεις όπως επιθυμείς και ακόμα καλύτερα ![]() Υγεία στα παιδιά! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η απάτη της δήθεν χρεοκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 14 | 20-09-2010 16:59 |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 22:53 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |