![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φλας τρελλαθηκαν! Σε ακαθοριστους χρονους αναβει αλλες φορες το δεξι και αλλες το αριστερο χωρις λογο και πρεπει να το σβησω εγω! Το εχει παθει ποτε κανεις;; Μηπως ειναι καποιο βραχυκυκλωμα , αλλα απο που;; R1150gs
|
|
|||
|
|||
![]() Ίσως να προέρχεται από το βαρελάκι των φλας να βραχυκυκλώνει και να σου κάνει αυτά τα τρελά . Η αν έχεις συναγερμό μπορεί και από εκεί . Τον ηλεκτρολόγο του τον θέλει σίγουρα εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου . Ελπίζω να βοηθησα . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω πάθει παλιά από συναγερμό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ειχα παθει στο προηγουμενο και ηταν θεμα δεξιου διακοπτη που αλλαχτηκε ολοκληρος ευτυχως μεσα στην εγγυηση. Περνα απο το συνεργειο. Εσυ μαλον πληρωνεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχουμε βαρελακι στις μπουμπουδες μας....ψηφιακο ρελε....110€ παρακαλω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως μου αναβει μια το δεξι κ μια το αριστερο.. Ο,τι να ναι! Εντωμεταξυ καποτε εκανε και εναν ηχο μαζι με τα φλας αλλα μολις απενεργοποιησα το συνεγερμο που ειχε, σταματησε. Μαλλον κατι θα παιζει με το συναγερμο. Ελπιζω να μην ειναι απ τα αλλα! .
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξεμάτιασες το μωρό?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σωστός .
![]() ![]() Λόγο κεκτημένης ταχύτητας έγραψα βαρελάκι . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλυτερα να ναι ματι παρα καποιο ψηφιακο βαρελακι του 1.000.000 € !
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
φλας σε βαλιτσες;;;;;; | thomavridis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 15 | 24-09-2010 16:44 |
διακόπτης φλας gs 1150 | amin | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 28-12-2009 11:19 |
Προβλημα φλας F800 GS... | Kwstas_kef | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 27-07-2009 10:50 |