![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αντιμετωπιζω εδω και καιρο προβλημα με την πλεξουδα της μοτο μου (gs 1200 07). Υπαρχει καποιος ο οποιος να ασχολειται με πλεξουδες car bus ετσι ωστε να μπορεσουμε να την επιδιορθωσουμε???
|
|
|||
|
|||
![]()
γινε πιο σαφης δηλαδη τι προβλημα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
η πλεξούδα "τσεκάρεται" από τον εγκέφαλο και μόνο....οποιαδήποτε επέμβαση στο σύστημα θα βγάζει σήμα λάθος και θα απενεργοποιεί το σύστημα.....
γίνε πιό συγκεκριμένος... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γνωριζω ακριβως το προβλημα καθως η μοτο βρισκεται στο συνεργειο με αλλαγμενη πλεξουδα. Απτην αρχικη διαγνωση ειχει αναφερθει οτι υπαρχει βλαβη στην μιζα και την δεξια πλευρα της μοτο.Αυτα γνωριζω. Απλα ψαχνω καποιον ο οποιος θα μπορεσει να επισκευασει την πλεξουδα μιας και ειναι ιδιαιτερη απο οσο ξερω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η BMW με το Can BUS, πολυ ΄πιο εξελιγμενο συστημα απο αυτο του βαραντερο, αποκλειεται να μην εβγαζε τρελαμενες ενδειξεις στο πανελ των οργανων!! ειχες τιποτα συμπτωματα τετοια? |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι ο εγκεφαλος δεν επιτρεπει καμια κινηση, το προβλημα ξεκινησε εν κινηση που εσβησε η μοτοσυκλετα (σε στροφη).Απο τοτε δεν επαιρνε μπρος χωρις καμια ενδειξη στο καντραν.Οταν το πηγα συνεργειο και το εβαλαν στον η/υ εμφανιζε προβλημα σε μιζα και σε 2 ακομα λειτουργιες απτην δεξια πλευρα και το πιθανοτερο να ηταν πλεξουδα. Αλλαζοντας την πλεξουδα το προβλημα διορθωθηκε. Που ειναι το θεμα τωρα?? Ενω στην αρχη και ενω ολα γινονταν με ταχυτητα χελωνας μου ειπαν απτο συνεργειο οτι μαλλον θα το αναλαμβανε η εταιρεια μεσω της φιλικης εγγυησης που ισχυει στην bmw σημερα μου λενε οτι η γερμανικη εταιρεια δεν το καλυπτει.... και εγω αδυνατω να πληρωσω 1500 ευρω για την καινουρια οποτε ψαχνω καποιον να επισκευασει την παλια!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΕΛΕ | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 22-09-2010 21:16 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 08:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | GSakias | Φροντίδα | 17 | 03-05-2010 13:20 |
GS-800 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ | ENtouristas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 07-04-2010 19:29 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ??? | xomateros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-03-2009 21:52 |