![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους πριν από μία εβδομάδα τοποθέτησα αντσπίν στη κούκλα μου.
έχω κάνει κοντά 1200 χιλιόμετρα και σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου Απίστευτη η ασφάλεια που προσφέρει.... αν δε το οδηγήσεις δε μπορείς να το καταλάβεις είναι παραπλήσιο με της BMW... του έκανα διάφορα τεστ όπως τέρμα γκάζι σε γιαλισμένη άσφαλτο σε βρεγμένο γιαλισμένο άσφαλτο σε άσφαλτο με γαρμπίλι σε <<τάπητα>> από βενζινάδικο σε υπόγειο πάρκιν ήταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο. Η ευαισθησία του στο 1,7(μαξ 9) Μ ε ι ο ν έ κ τ η μ α έως τώρα στος τελικές με 200-210 μου έκανε κανά 2 φορές σα να μπήκε στιγμιαία σε λειτουργεία.. Είχα την ευαισθησία στο 4 τώρα που τη μείωσα ελλατώθηκε σχεδόν τελείως Αγαπητός φίλος που το οδήγησε δεν αισθάνθηκε καμία δια φορά με το 1200 αντισπίν που καβαλάει ![]() έχει πλάκα ενώ είσαι υπό κλίση και σε άλλες περιπτώσεις περιμένεις να σηκώσεις τη μηχανή και μετά να χουφτώσεις το γκάζι(θα μου πείτε τώρα οι κακοί καπάδες ποιο γκάζι???) ![]() και σου βγαίνει ένα χαζοχαμόγελο μέσα από το κράνος..... Δε χρειάζεται να ανησυχείς αν πατήσεις σε λευκές γραμμές από διαβάσεις(καταλάβατε τι εννοώ) Ο λόγος που το ποστάρω είναι απλά γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να απολαύσει και αυτός την ασφάλεια που προφέρει το συγκεκριμένο απλά επικοινωνεί με το Γεωργόπουλο στο 210 9242427 |
|
|||
|
|||
![]() Δειξε μας και κατι ακομα μια ποιο καλη φοτο π,χ λεφτα {2 π,χ}......... Διαφωτισε μας κατι τις παραπανω......!
|
|
|||
|
|||
![]() Πράγματι ενδιαφέρων θέμα . ![]() ![]() Για δώσε μας πιο πολύ τα φώτα σου για την τοποθέτηση ας πούμε πόσο χρόνο θέλει τι επεμβάσεις κάνει στο μηχανάκι και φυσικά τα λεφτά . ![]() Σε ευχαριστούμε που το ποστάρισες το θέμα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαγος εισαι???
![]() ![]() σε ξενο site το ειχε περιπου 650 ευρα..νομιζω..εδω μου ειπαν 900.. |
|
|||
|
|||
![]()
΄ίδια τιμή είναι από ότι ξέρω 900€
Τώρα για εντυπώσεις απλά δεν έχει φόβο να βρεθείς σε ανεξελεγκτο χάσιμο του πίσω τροχού το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρει είναι το κάτι άλλο οι 1200άρηδες ξέρουν ![]() Το συνιστώ ανεπιφύλακτα παιδιά και θα σας κρατώ ενήμερους |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια το συστημα ειναι πολυ καλο οχι επειδη το φερνει ο αδελφος μου αλλα γιατι κανει δουλεια..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγειά σου Ανδρέα!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1150GS | John1150 | Καλώς ήλθατε | 12 | 06-04-2010 06:18 |
Parental Control | vpentza | Χιούμορ | 8 | 16-03-2010 17:00 |
Electronic Cruise Control | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 14-02-2010 00:36 |
wheelie control σε F650GS | gk8719 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 09-12-2009 22:42 |
ABS R1150GS | kostasvar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 14-08-2009 09:25 |