![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ηρθε η ωρα,ν αλλαξω το 3θυρο αυτοκινητακι μου λογω του μωρου. Το αυτοκινητο που θελω ν αγορασω,μετρητοις, η αδεια του ειναι με παρακρατηση κυριοτητας απο την τραπεζα που χρωστει η τυπισσα,λεφτα δεν εχει να το πληρωσει,και μου λεει,να μου κανει μια εξουσιοδοτηση απο ΚΕΠ,για να κανω ολες τις ενεργειες για τη μεταβιβαση του αυτοκινητου,δηλ να πληρωσω τραπεζα,να κανω αρση παρακρατησης,και μετα μεταβιβαση στ ονομα μου.Γινεται κατι τετοιο η θα φαω πατατα.περιμενω βοηθεια
|
|
|
|||
|
|||
|
Στέλιο αφόσον στο τιμημα έχεις υπολογίσει το ποσον που οφείλει η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, να μιλήσεις με αυτόν που έχει κάνει την παρακράτηση(τράπεζα έμπορος κλπ)
εφόσον συννενοηθείς με τον παρακρατούντα την κυριότητα που μάλλον είναι η τράπεζα. Να ελένξεις το ακριβές ποσο για να ξέρεις τι θα πληρώσεις. Πατάτα θα κάνεις αν δώσεις μετρητά στην ιδιοκτήτρια για να άρει αυτή την παρακράτηση.. Μπορεί να είναι τίμια η μπορεί να γίνει λαγός ![]() Μίλα με τράπεζα να μάθεις τι οφείλει το αυτοκίνητο και προχωράς! |
|
|
|||
|
|||
|
εννοειται τα λεφτα θα πανε στην τραπεζα,και οχι σ αυτη, αυτη θα μου κανει εξουσιοδοτηση σε ΚΕΠ μονο,γινονται αυτα;.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρόσεχε γιατί αν είναι λαμόγιο αυτός είναι ενας ωραίος τρόπος να της αποπληρώσεις το αυτοκίνητο, γιατί πρώτα θα πληρώσεις,μετά θα περιμένεις κάποιες ημέρες για το χαρτί της τράπεζας για να γίνει η άρση και σε αυτό το διάστημα η τύπισα μπορεί να σου πει αντε γεια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αφού έρθεις σε συνεννόηση με την τράπεζα και εξακριβώσεις τα αληθή των λεγόμενών της, θα πας με δικηγόρο για τυχόντα άλλα οφειλόμενα, θα ζητήσεις τα χαρτιά της σύμβασης του δανείου της, θα τα παρεμβάλεις με της τράπεζας, θα τα αθροίσεις και αν σε συμφέρει συνεχίζεις αφού ρωτήσεις και διεκπεραιωτή. Αν σου πει και αυτός ΟΚ, πληρώνεις στην τράπεζα, παίρνεις αποδεικτικά πληρωμής με σαφή αιτιολογία, άρση παρακράτησης, γίνεται η μεταβίβαση στο όνομά σου και καλοτάξιδο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Όχι ρε τρελέ, τον άνθρωπο. Την σωστή διαδικασία του περιγράφω. Για να μην βρεθεί όπως του λένε και άλλοι με τον 'μουτζούρη'
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι παιδί εισαι συ???
|
|
|
|||
|
|||
|
(spam) γράψε επακριβώς - με λεπτομέρεια - βήμα / βήμα, τί πρέπει να κάνω...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 17 | 09-09-2010 18:05 |
| ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ??? | nokie | Χιούμορ | 17 | 29-07-2010 17:43 |
| ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 8 | 17-12-2009 17:58 |
| ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | katsab | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 12-12-2009 21:13 |