![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
το μεσημερι οταν σχολασα απο την δουλεια ανεβαινω στην gs να παω σπιτι σε μια διασταυρωση μεγαλη χωρις φαναρια ενω εκοψα κορναρησα ξαφνικα ενα αμαξι μπροστα μου δεν προλαβα ουτε να φρεναρω που κοβει το δρομο και προσγειωνομε στο καπω του χωρις να παθω τιποτα ουτε εγω μα ουτε και το κρανος -μπουφαν γαντια
να ειναι καλα η gs που πραγματικα νιωθω μεγαλη ασφαλεια και με γλυτωσε απο τα χειροτερα η gs αυτο που επαθε ειναι να σπασουν τα καλαμια που απορροφησαν ολο τον κραδασμο και το χτυπημα.Ενα εχω να πω gs παλι gs για με αλλη μηχανη τι θα γινοταν. |
|
|
|||
|
|||
|
Αφού δεν χτύπησες πάλι καλά
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τουλάχιστον οι επιπτώσεις από το ατύχημα ήταν μόνο υλικές ζημιές . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι τυχερός που δε χτύπησες αγαπητέ! Να είναι το τελευταίο.
|
|
|
|||
|
|||
|
να'ναι το τελευταίο φίλε μου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εσύ είχες το stop ή ο άλλος ;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
ο αλλος αλλα οπως μου ειπε δεν με ειδε καθολου
|
|
|
|||
|
|||
|
Σιδερενιος
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω θα σου ελεγα να πας να αναψεις ενα κερακι μερα που ειναι ,αφου γλυτωσες τα χειροτερα,τα σιδερα φτιαχνονται ,εσυ να εισαι καλα ...
|
|
|
|||
|
|||
|
ουφφ ευτυχώς,τέλος καλό όλα καλά...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ------- ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (απο τα αρχεια ασφαλιστικης εταιρειας) | Nondas | Χιούμορ | 17 | 05-07-2011 15:16 |
| Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
| Χειροπέδες στους διαχειριστές του www.thegreekz.com | Jefe | Επικαιρότητα | 71 | 09-02-2011 21:04 |
| Οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Commercial Value | MARK | Απαραίτητα έγγραφα | 10 | 22-03-2010 22:12 |