![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου
Ανθή, Ανθούλα, Ανθια, Ανθεια, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Σύλβια, Σωσσάνα, Σωσάνα, Σωσάννα Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, πάντα με υγεία και δύναμη. Μέρα που 'ναι, να ευχηθούμε και καλή Λεφτεριά από το ΔΝΤ . . . (Περπατώ και σφυρίζω). Last edited by nikos-x; 15-12-2010 at 08:38. |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες . ![]() ![]() Last edited by adventure; 15-12-2010 at 09:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα στους εορταζοντες !!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες για την γιορτή τους και...
Καλή Λευτεριά..! |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν.
Να χαίρομαι τη μαμά μου και το γιό μου να΄ναι πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρόνια τους πολλά Σοφία να τους χαίρεσαι και πάνω από όλα υγεία .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Hekima;273494]Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν.
Να χαίρομαι τη μαμά μου και το γιό μου να΄ναι πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι ![]() Πολύχρονοι Σοφία μου να τους χαίρεσαι................... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.
Πολλές ευχές Λευτέρη (Ηawk47) και με το καλό η νέα σου GS. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 02:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 00:29 |
Παφ και τάλιρο και στο αυτοκίνητο! | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 04-10-2010 23:42 |
Γειά και χαρά και από εμένα | loulou1100gs | Καλώς ήλθατε | 20 | 20-07-2009 05:21 |
Aπό που έχει κλαπεί η μορφή του Αγάλματος της Ελευθερίας στις Η.Π.Α | vtheo | Ελλάδα | 6 | 13-04-2009 17:38 |