![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βάλει στο GS 1200 μοντ. 2005 τα πλαϊνά έξτρα τεπόζιτα που δίνει η Touratech. Είναι όμως πλαστικά - αν και χοντρό πλαστικό - και πάντα φοβάμαι μην πάθουν σοβαρή ζημιά σε ενδεχόμενη πτώση. Ιδίως στο χώμα, ο φόβος είναι μεγαλύτερος.
Ξέρει κανείς αν μπορεί να πάρει τα κάγκελα του Adventure. Από τη BMW στη Θεσσαλονίκη, ούτε που το κοίταξαν. Κι από τη Makan λένε πως όχι. Αλλά τα τεπόζιτα είναι πιο στενά από τα μανίσια του Adv. και, λογικά, τα κάγκελα πρέπει να μπαίνουν. Άλλά πώς να το δοκιμάσω, χωρίς να τα αγοράσω; Το'χει ψάξει κανείς; Ή μήπως να πάω να φτιάξω κάγκελα; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Σε ζηλεύω για τα τεπόζιτα της Turatech. Τα πουλάνε πανάκριβα. Αν έχεις αυτά με το CE marking δε νομίζω πως κινδυνεύεις από πτώση και χτύπημα , διαρροή , φωτιά κλπ κλπ. Για την ακρίβεια δε κινδυνεύεις καθόλου. Έχω περίπου 15 ερωτήσεις για τα τεπόζιτα της Turatec. Αν έχεις τη καλοσύνη βάλε μερικές φωτογραφίες να τα δούμε. Αναφορικά με τα κάγκελα, ξέρω ότι πρέπει να ταιριάζουν της Hepco Becker για το adventure με μια μικρή μοντίφα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κατάφερα να βγάλω φωτό όπως τις ήθελα. Είναι όντως ακριβά τα τεπόζιτα, αλλά 5 χρόνια μετά την αγορά του GS, ή θα το πουλούσα ή θα έκανα κάτι.
Εβαλα λοιπόν τα τεπόζιτα, σε συνδυασμό με τη μάσκα Dieserto 3 σε μαύρο ματ, και αλουμινένιες μπαγκαζιέρες Trax σε μαύρο ματ χρώμα επίσης, και άλλαξα και την εξάτμιση με remus. Μετά, και αφού ήμουν γεμάτος ενθουσιασμό από το αποτέλεσμα, έκανα τη βλακεία να καθήσω και να κάνω τη τελική σούμα. ![]() Παρ'όλα αυτά, το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πως το "φόρτωσες".. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΜΑΧΙΜΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Last edited by Sakis; 21-12-2010 at 00:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Αστέραρος!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχάλη ευχαριστώ για τη φωτό. (Εγώ δεν έχω παρά ελάχιστες φωτό από τα ελλ.βουνά 3).
Αυτή είναι η μηχανή μου παιδιά (χωρίς τις μπαγκαζιέρες). Δεν ξέρω αν είναι πολύ ωραία. Εμένα πάντως, μετά από 5 χρόνια που την είχα "μαμά", η αλαγή μου άρεσε πάρα πολύ. Την έκανε πιο άγρια και διαφορετική. Το καλό με τα τεπόζιτα είναι ότι ξεχνάς να σταματήσεις για βενζίνη. Πολύ καλό, ιδίως όταν πρέπει να σταματήσεις για να φουλάρεις στα βενιζνάδικα - γδάρτες της εθνικής οδού. Είναι από 8 λίτρα το κάθε τεπόζιτο, ενώ του Adv. είναι από 6 λίτρα το καθένα. Παίρνει δηλαδή 36λ. βενζίνη. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα μερικές φωτό της κουκλάρας μου και σας τις παραθέτω προς τέρψιν των οφθαλμών σας.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΝΗΣΙΑ GSA ADV 1150 | ANASTAZ | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 01-11-2010 21:07 |
Προβολάκια touratech ή bmw; | manolis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 35 | 14-10-2010 14:49 |
TOURATECH SPOILER | tasosbob | Ζήτηση | 3 | 02-09-2010 23:51 |
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 00:59 |