![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολη την παρεα απο Κεφαλονια.
Μετα απο ενα χρονο, (απο περισυ τετοια εποχη το παιδευω το θεμα) ειμαι σε αναζητηση μιας GSA χρονολογιας 2006 και μετα, σε οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση, και αν ειναι δυνατον με λιγα km. Εχω βρει καποια σε αγγελιες αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας τι να προσεξω - και αν εχετε καποιον γνωστο που πουλαει προσεγμενο μηχανακι ακομα καλυτερα. Ευχαριστω! Last edited by basilis_sti; 09-06-2011 at 19:43. Λόγος: mistake |
|
|||
|
|||
![]()
Επισης, δεν ξερω αν το επιτρεπει ο κανονισμος του forum, αν μπορω να ανεβασω αγγελιες adventure που με ενδιαφερουν- μηπως καποιος ξερει καποιες παραπανω πληροφοριες - ή "συλλαβει" κατι υποπτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν δεν την δει κάποιος ειδικός από κοντά φίλε μου, μην εμπιστεύεσαι γνώμες από άτομα που ούτε καν γνωρίζεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειται οτι θα την δει καποιος ειδικος, απλα να στοχευουμε απο την αρχη στα σχετικα καλα ωστε να κανουμε το "ξεσκαρταρισμα".
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασσίλη καλημέρα , εχω ανεβασει αγγελία για πώληση GS 1200 Adv , 07 ενδιαφέρεσαι ακόμη για αγορά ?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε 2 μερες? | klagenfurt | Ταξίδια στο εξωτερικό | 24 | 21-04-2011 08:47 |
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κάρυστος - Σε ύφεση το ένα μέτωπο | gsmaniac | Επικαιρότητα | 6 | 23-08-2010 17:02 |
ΑDVENTURE 2010,EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ | panos1100gs | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 18-05-2010 12:17 |
Πάλι πατέρας ο Δημήτρης (Αdventure) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 32 | 03-09-2009 08:22 |
αναζητηση ΚΥΘΝΟΣ??? | johntsip | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 03-07-2009 11:54 |