![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και ενω το κοντερ δειχνει αισιως τα 110000 και εγω ετοιμαζομαι να ποσταρω οτι ολα καλα και οπως λενε στην Αγγλια
no news good news ερχεται η κατραπακια απο τον τιμοκαταλογο των ανταλλακτικων και εξηγουμαι.. εδω και μερες ακουω τη μηχανη ζεστη να παρπαριζει σα βαραντερο με καμμενο ζοαν εξατμισης-μου θυμισε και τα παλια-ενω κρυα δεν ακουγοταν τιποτα. Η διαγνωση τελικα ηταν ευκολη και εδειξε σπασμενο καταλυτη. ΟΚ 6+ χρονια ειναι αυτα πολλα και τα χιλιομετρα παιρνω το τηλεφωνο και ακουω με μεγαλη μου χαρα οτι η αγορα του κοστιζει 1200 δυσευρετα ευρα μειον 10 τοις εκατο για τα εξοδα λιποθυμιας.. Η επομενη λυση στην αγορα ειναι αυτη της REMUS χωρις ομως καταλυτη και κανει 510 ευρα.. Για πειτε κι εσεις στη θεση μου με μια μηχανη που αξιζει συμφωνα με την αντιπροσωπεια εδω 6 χιλαρικα και δυσκολα γιατι 1.εχει λεει πολλα χιλιομετρα και ποιος θα το παρει!! 2.με τοσα χιλιομετρα λεει επρεπε η μηχανη να ειναι 11 χρονων!!!!(λες και συμφωνησαμε ποσα χλμ θα κανω το χρονο οταν τα εσκασα τα 15 χιλιαρικα) και αλλες Σαλονικιωτικες μπουγατσοδικαιολογιες πεστε μου λοιπον τι απο τα δυο θα κανατε??? Θα δινατε το σχεδον 20 τοις εκατο της αξιας της για να αλλαξετε καταλυτη???? |
|
|||
|
|||
![]()
Κάπου διάβασα στο φόρουμ οτι πωλείται μια ακράπα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι αναμφισβήτητα πολλά τα χρήματα, ίσως αν ψάξεις για μεταχειρισμένο ανταλλακτικό; Σίγουρα θα πρέπει να βάλεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταλύτη, δεν μπορείς να την αφήσεις τη μηχανή χαλασμένη. Ίσως η λύση του μεταχειρισμένου εξαρτήματος σου γλυτώσει καμιά 400€!
|
|
|||
|
|||
![]()
σε εξατμισα απεξω πηγες?για πηγαινε να ρωτησεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι το τελικο μονο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αρχισει ερευνα αλλα ολοι μιλανε για κατασκευη χωρις καταλυτη..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μετα κανε το ιδιο στο ''catalytic converter'' οπλισου με υυπομονη και ψαξε!! Χρησιμο ειναι αν υπαρχει καποιο ευρωπαικο σαιτ με bmw ανταλλακτικα να το βρεις!! Εμεις στην χοντα εχουμε εναν στην αγγλια που την δισκοπλακα του Βαραντερο, γνησια Χοντα, την εχει 91ε απο 216 του Σαρακακη. Ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει και για BMW!!! Mπορεις ακομα να πας σε εξατμισα, που να ασχολειται και με μοτοσυκλετες, και να σου πει που θα βρεις επωνυμο καταλυτη με τα μισα λεφτα! Μην βαλεις εξατμιση ανευ καταλυτη.......ερχονται τα ΚΤΕΔ!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σωστος ο γιωργης.........και εκτος τα ΚΤΕΔ,ερχεται και ο χαρος χωρις καταλυτη
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς καταλύτη αδερφέ σκορπάς καρκίνο. Αν υπάρχει έστω και ίχνος ευαισθησίας μην προχωρήσεις σε λύση χωρίς καταλύτη όσο φτηνή κι αν είναι. Εγώ στη θέση σου θα έψαχνα για τρακαρισμένο και θ αγόραζα τον καταλύτη
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε θαυμαζω που εκανες 110000 δικυκλα χιλιομετρα σε 6 χρονια!
Για μενα, που εχω μετα βιας 30000 σε 3,5 χρονια, φανταζει αθλος! Χαλαλι της παντως τα εξοδα του καταλυτη αφου σε πηγε απροβληματιστα τοσο μακρυα! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 100.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!! | paschalis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 19-11-2011 13:46 |
2.000 ΧΛΜ , 8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ | HERC | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 12-09-2010 19:44 |
METZELER MCE KAROO 2 (T) MONO 800 ΧΛΜ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 25-08-2010 14:31 |
800 ΧΛΜ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΝΑ Τ' ΑΦΗΣΩ; | loulou1100gs | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 15 | 14-11-2009 23:44 |