![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κόντρα στην κρίση του απηυδισμένου ανορθολογισμού, αύριο Παρασκευή βράδυ στις 10.00' ροκάρουμε στο Βιο-καφενείο "Κρίταμο" (κοντά στου "Χατζή"-Βενιζέλου).
Παίζουν οι "King Be", φίλοι από τα παλιά. Εξαιρετικό classic rock. Jimmy Hendrix, Janis Joplin, Rory Gallagher και ότι γουστάρετε για να τσουρουφλίσετε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα! Πιστολάκι, μάσκαρα, ρόλεϋ, κραγιόν και βουρ για ροκιές... . . . . . . . Για να μη μΕ λέτε ότι δεν σας το 'πα! Last edited by Uriah Heep; 13-01-2011 at 15:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα που είμαι μακριά
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη, θα τζαμάρεις;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι τα ωραία
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη καλα τζαμαρισματα..
Μια γιαγια ειχαμε να κρατα το μικρουλι κι αυτη ειναι εκτος υπηρεσιας μετα απο γλυστρημα και πτωση στις-βρεγμενες εχθες- γλοιωδεις λευκες γραμμες που κοσμουν τις διαβασεις της ευρωπαιζουσας μεγαλουπολης μας.... Last edited by Sakis; 13-01-2011 at 22:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτό θα το αποφασίσει ο image maker μου... . . . ...γκουχ γκουχ, . . . ...παστίλιες ευκαλύπτου σε όποιον έβηξε. Εντελώς μεταξύ μας, έχω ν΄ακουμπίσω την Strat ...7 χρόνια! ![]() Another time, another place... Last edited by Uriah Heep; 13-01-2011 at 23:11. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GITANE ROCKS 500 MTB | MIKEVIII | Πωλήσεις γενικώς | 7 | 04-02-2011 09:53 |