![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω ολα τα μελη του φορουμ,θα ηθελα την βοηθεια σας και την γνωμη σας οσον αφορα την αγορα ενος σετ μπουφαν,παντελονι, μποτες. Εχω δει σε αλλο ποστ την νεα σειρα της rev it και μου εκανε κλικ το μοντελο sand (παντελονι-μπουφαν) και οι μποτες gt2.Θα ηθελα να κανουμε μια συγκριση με καποια αλλα της ιδιας κατηγοριας απο την dainese. Ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα της dainese αν και στο σχεδιο εχει μεινει λιγο πισω εχει την ιδια ποιοτητα και η rev it???Θελω οσοι μπορουν να με βοηθησουν. ευχαριστω εκ των προτερων.
Last edited by lostre7; 10-10-2010 at 14:05. |
|
|||
|
|||
![]()
κανεις δεν ξερει ρε παιδια???
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι Κυριακή,όλοι λείπουν κάνε υπομονή μέχρι αύριο.....
Εγώ θα σου π'ω μόνο ότι τα REVIT τα παίρνει η BMW και βάζει το λογότυπο της εταιρίας....Είναι πολύ καλά....Ωστόσο η εμπειρία μου τα τελευταία 8 χρόνια είναι DAINESE που δεν τα αλλάζω....Εξαιρετική ποιότητα και αντοχή......... Ότι χρειαστείς στην διάθεση σου.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα πριν κανα 4μηνο την σειρα cayenne pro Revit (πανω κατω) και ειμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Προχωρα το
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ακούσει τα καλύτερα για την cayene pro της rev'it επίσης και για την street guard 3 της bmw έχει να κάνει και με την τιμή βέβαια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο δεν ειναι σωστο.....η bmw παραγγελνει στην revit,ρουχισμο με τις δικες της προδιαγραφες και το τελικο αποτελεσμα(ποιοτητας)ειναι διαφορετικο...
![]() στον τελευταιο καφε,καποιος μου ελεγε οτι τα revit ξηλωνονται... ![]() για τα ρουχα της bmw,δεν εχει ακουστει τιποτα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καταπληκτικο.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY No52 ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ DAINESE No43 | manos bmw | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 01-09-2010 08:04 |
Προστατευτικά για μπουφαν REV'IT | pkar | Ένδυση | 17 | 05-03-2010 15:10 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ REV'IT | alx_k | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 18-11-2009 19:06 |
Dainese Gore Sport VS Rev'it off track | Eplay | Ένδυση | 5 | 15-10-2009 17:35 |
REV'IT catalogue !! | S.T | Ένδυση | 12 | 22-08-2009 20:46 |