![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω η nully μου που μπορεί να είναι χοντρούλα αλλά δεν τρώει όοοοχι από το άγχος τα πήρε τα κιλά μου έκανε το μοναδικό ρεκόρ να έχει μηδέν λιτρα βενζίνα στο ρεζερβουάρ και να υπολείπονται μόνο 330 χλμ για να μείνει όπως καταλαβαίνεται η κατανάλωση της δεν είναι υπολογίσιμη. Δεν το γέμισα το ντεπόζιτο γιατί ξέρω ότι έχω 8 - 10 λίτρα ακόμα μέσα και δεν θέλω να ξεμεσιάσω τον μάστορα που θα πάει να το βγάλει αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με τα κέφια του και του μαγαζιού. Μέχρι τότε παίζει καμμιά ιδέα? Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι βούλιαξε το τύπου φλοτέρ που έχει ενώ πρίν είχε κολλήσει επάνω και έδωσε τέτοιο range....
|
|
|||
|
|||
![]()
Άλλο και τούτο πάλι....Προφανώς ο αισθητήρα του φλοτέρ όπως λές έχει κολλήσει ή χάλασε.Ευτυχώς είσαι στην εγγύηση βούρ για Θανάση.....
![]() Last edited by MARK; 02-12-2010 at 09:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ρε Πετραν!!!!
Εχεις την πιο eco mode μηχανη....και θα την πάς συνεργειο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πλακα στην πλακα.......μαλλον ο σένσορας του φλοτερ εχει κολλησει,,, ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ΡΕ ΤΥΧΕΡΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αστο ειναι μακρινος συγγενης της Φιατ...
Το επαθα το καλοκαιρι.Πηγα γεμισα δηλαδη και εμεινε ο δεικτης στο μηδεν για μια μερα. Βγαλαμε φλοτερ ηταν ενταξει,βγαλαμε μετα απο δικη μου επιμονη τους πολους της μπαταριας για 5 λεπτα και ηρθαν ολα στη θεση τους.. Για δοκιμασε και πες μας! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Thanks Paschalis you are Cardasis! |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά ούτε η αποσύνδεσης της μπαταρίας έπαιξε........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Πετραν,,,,πάλι τα ίδια θα λεμε????
δεν φτανει που έχεις την πιο οικονομικη μηχανη...θα την βγαλεις ελαττωματικη......τστστστσστστ.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν σου έμεινε και τίποτε άλλο τα βασικά τα έκανες συμπεριλαμβανομένων και τις σούζες .
![]() ![]() ![]() Πας συνεργείο και ησυχάζεις . ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Κρατική μηχανή εξασκεί όλη της την αυστηρότητα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 21 | 23-08-2010 16:37 |
Ταξίδι με μηχανή - Προετοιμασία | Kolokas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 23-02-2010 23:52 |
Μαγνητάκια που βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου.Αξίζουν; | Aciman68 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-11-2009 08:39 |
Η λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 03-11-2009 12:37 |