![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας συμφορουμίτης site με χάρτες και route planner όπως το viamichelin που να βγάζει χιλιομετρικές αποστάσεις ή να δείχνει καθαρά τον χάρτη της κάθε χώρας.
θα μου πείτε γιατί δεν μπαίνω στο google earth. η ταχύτητα του ιντερνετ εδώ στην κατω αετομιλίτσα δώθε μαχαλά,είναι μόλις 48kbs και google με πετάει έξω. με το viamichelin κάνω καλά την δουλειά μου,αν και αργά,αλλά δεν έχει ρωσία βλαδιβοστόκ ή τα σταν... για βοηθείστε ωρέ παιδιά |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ . . . Κι ας έχω ταχύτητες.
Ούτε με google, ούτε με via μου βγάζει διαδρομές για Novorossiysk - Rostov-na-Donu και Mozdok. |
|
|||
|
|||
![]()
για κάτσε να δούμε τι θα μας πούνε και τα αλάνια του είδους.
βολτάρουν τα πουλάκια μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, Βόλο και Θεσσαλονίκη, καθώς και τον Κωστή που το ξεκίνησε.
Αν βολέψει την Κυριακή θα έρθω να σε κάνω βόλτα με μηχανάκι ![]() Εγώ βολεύτηκα με τους χάρτες, Φίλιππα με το καλό να ξαναβρεθούμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω!!
απλα και τις δυο μου τις αργεί πολύ. υπομονή....... |
|
|||
|
|||
![]()
MICROSOFT AUTOROUTE
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 08:27 |
Ενδιαφέρον site για BMW. | S.T | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 12-11-2009 08:20 |
site για πωληση αυτοκινητου | Dionisis | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 03-09-2009 16:12 |
site για σελες | Alext | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 25-06-2009 11:11 |
Κυκλοφόρησαν οι νέοι χάρτες της NGI για Destinator - Ελλάδας | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 03-01-2009 15:00 |