![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν από τον καφέ του forum της Πέμπτης 26-3 στο Ζάππειο (πληροφορίες εδώ),
οι Νεοσμυρνιοί της παρέας (Arkas, Black Shadow και GeorgeP) αποφασίσαμε να πάμε για ένα πρωινό - επετειακό καφεδάκι στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, στις 11:00. Ραντεβού στην καφετέρια "Ο Γιώργος", στην πλατεία. Πάρκιν μηχανών εκτός πεζοδρόμου!!! Όσοι θέλουν να μας συντροφεύσουν, ευπρόσδεκτοι! |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσαααα !!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
να πάτε!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ...και καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα ρθω με τα πόδια! Στον πεζόδρομο γράφουν!!!Αν δεν φύγω για Χαλκίδα, εννοείται ότι είμαι μέσα!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μακάρι να τα καταφέρεις και να έρθεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν την σκαπουλαρω απο την οικογενεια.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!!! Άκυρη η Χαλκίδα. Είμαι μέσα για καφεδάκι!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι την Τετάρτη 11-03-09!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 12-03-2009 01:39 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 18-02-09 !!!!!! | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 19-02-2009 19:00 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 11-02-09 !!!!!! | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 18-02-2009 00:03 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 04-02-09 !!!!!! | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 05-02-2009 14:04 |
Καφεδάκι Τετάρτη 14 -1 - 09 | KostasGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 16-01-2009 20:34 |