![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
που εχει βαλει ο λαζαρος και ειπα να τα
μειραστο μαζι σας Στο Στόμα του Λύκου: Χωρις σχολιο... http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/2011/01/blog-post_26.html Last edited by γιαγια αρκουδα; 26-01-2011 at 12:50. |
|
|||
|
|||
![]() Όμορφο βιντεάκι και διαχρονικό . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aπιστευτη μουσικη επενδυση
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είναι μοτοσυκλετισμός! Και αν προσέξατε... παντού υπάρχει ένας Boxer!
![]() Έχει κανείς κάνα SR500 να το κάνω cafe racer; |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι ο απολυτος μοτοσυκλετισμος
μπραβο για το βιντεο στο φιλο..... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο βίντεο, στα αμερικάνικα πρότυπα.
![]() Μαζευτείτε 4-5 χαβαλέδες με μπόλικο κέφι και με ότι μηχανές θέλετε, κατά προτίμηση όχι του κουτιού και ελάτε να τραβήξουμε ένα καλύτερο εμείς. Το project απαιτεί 4-5 αναβάτες, έναν οδηγό αυτοκινήτου κατά προτίμηση hatchback για να κάθομαι στο πορτ παγκάζ να τραβάω το βίντεο και πάμε. ![]() Για 3-4 λεπτά βίντεο, υπολογίστε ότι θα μας πάρει 2-3 μέρες το λιγότερο σε συναντήσεις και κάμποσες ώρες βόλτες. Για μοντάρισμα... αναλόγως τα κέφια, μέχρι και 2 βδομάδες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις κάτι στο μυαλό σου σκηνοθέτη? ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το ομορφοτερο βιντεο που εχω δει... | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 28-01-2011 14:43 |
Ενα απιστευτο βιντεο... Τι κανει ο ανθρωπος?? | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 25-12-2010 20:14 |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 10:50 |
Οποιος ανεβαζει βιντεο στο YouTube... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 06-09-2009 12:07 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |