![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μιά αναβάθμιση που έκανα πρόσφατα στην χοντρή μου είναι αυτή:
Αριστερή πλευρά ![]() By siraxanz at 2011-02-20 άλλη μιά από Αριστερή πλευρά ![]() By siraxanz at 2011-02-20 και από δεξιά πλευρά ![]() By siraxanz at 2011-02-20 πήρα την ιδέα από ένα νήμα που είχε αναρτηθεί στο φόρουμ http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BE%C...7%CE%BF-17076/ αλλά εφάρμοσα προσωπική σχεδίαση και εκτέλεση, βελτίωσα την εφαρμογή και το χρωμάτισα, το κακό είναι ότι δεν κράτησα πατρον-σχέδιο ![]() από την βιασύνη μου να δω φορεμένα τα πλαϊνά καλύμματα. Όποιος θελήσει θα πρέπει να αφαιρέσω τα δικά μου για να τα κοπιάρω. Αν όμως πιάνουν τα χέρια σας, κόψε-ράψε σε 2-3 ώρες θα τα φτιάξει κάποιος ![]() Η διαφορά είναι ότι επάνω στο υλικό που χρησιμοποίησα, κόλλησα κόκκινο υλικό από τέντα αυτοκινήτων και προσπάθησα για σωστή εφαρμογή, πέταξα τρείς φορές το αριστερό κομμάτι και το ξανάρχισα από την αρχή για να το κάνω σωστό το δεξί κομμάτι το κατάστρεψα μόνο μιά φορά αλλά νομίζω τα κατάφερα καλά. Λίγο ταλαιπωρια αλλά με ικανοποιεί το αποτέλεσμα! Ελπίζω να σας έδωσα ιδέες με το χρώμα, η μηχανή μου είναι adv του 08 Μπορεί να γίνει σχεδόν σε όλα τα χρώματα! |
|
|||
|
|||
![]() Καλόοοο ,μπράβο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια πατεντουλα!!Και μονο η χαρα της δημιουργιας σε ικανοποιει!!:sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και δεν βλέπω πρόσβαση στην ανάρτηση θα υποθέσω ότι έχεις ESA.
Σκέφτομαι να κάνω το ίδιο, αλλά με νεοπρένιο ή αδιάβροχο ύφασμα έτσι, ώστε να δημιουργήσω και 1-2 τσέπες με φερμουάρ για μικροαντικείμενα (λουκέτο δίσκου, ψιλά για διόδια ή εργαλεία). Μόλις βρω χρόνο θα το κυνηγήσω και εγώ. Μπράβο σου πάντως που το ψάχνεις. Πολλές φορές κάτι τέτοια δίνουν μεγαλύτερη χαρά από την απλή τοποθέτηση "έτοιμων" αξεσουάρ. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μου αρέσει που πήρες το θάρρος να υλοποίησης αυτή σου την ιδέα και φυσικά το αποτέλεσμα σε δικαίωσε . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρά φίλε μπράβο σου
![]() |