![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ετσι οπως περιγραφονται,ακουγονται πολυ καλα και χρησιμα,αλλα πολυ φοβαμαι οτι ενα τετοιο εγχειρημα θα εκτοξευσει τα κοστη και τις τιμες πωλησης φυσικα...
![]() Λονδίνο Ετοιμάζουν μοτοσικλέτες ασφαλείς - σχεδόν - όσο και τα αυτοκίνητα - TO BHMA |
|
|
|||
|
|||
|
σου θυμίζω ότι κάποτε το ABS στα αυτοκίνητα ήταν προαιρετικό και το πλήρωνες χρυσό, μόλις "έβγαλε" τα λεφτά του, η ΕΕ το έκανε προαπαιτούμενο και μας έρχεται standar..
οτιδήποτε νέο θα το πληρώσουμε λοιπόν στη τιμή, μην αμφιβάλεις γι'αυτό...... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
],απλα ευελπιστω,για τον λογο οτι η τεχνολογια εχει ''φτηνηνει'' σε γενικες γραμμες λογω του τεραστιου ανταγωνισμου,μηπως και ωφεληθει η μοτοσυκλετιστικη οικογενεια,και ολα αυτα τα ''μπλιμπλικια'' δεν τα πληρωσουμε καποια στιγμη χρυσα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολα καλα αλλα τα κρανη με οθονη σαν των πιλοτων?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όσον αφορά στα κράνη...θα ήταν το όνειρό μου να έχω HUD στο κράνος αλλά δεν ξέρω εάν θα προλάβω σε αυτή τη ζωή...
|
|
|
|||
|
|||
|
TOP GAN ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλα καλά και ωραία παιδιά. Αλλά το επόμενο βήμα θα είναι ο καναπές και η εικονική πραγματικότητα για να μην κουραζόμαστε και βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει!! Προτιμάω να κινδυνεύω αλλά να οδηγάω μόνος μου και όχι ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
σε πολυ καλο δρομο βρισκονται οι εξεληξεις πανω στην μοτοσυκλετα για να δουμε και τα καινουργια
|
|
|
|||
|
|||
|
νομιζω οτι με ολα αυτα τα καλουδια χανετε πλεον η αισθηση του να οδηγας μοτοσυκλετα χανετε ολη η αιγλη (οχι αυτη που παμε για καφε!!!)σταματανε να δουλευουν οι αισθησεις και το μυαλο και ολα αφηνονται σε υπολογιστες αισθητηρες κλπ .......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μμμ... δεν νομίζω οι πιλότοι στα F16 και τα ελικόπτερα να χάνουν την αίσθηση της απόλαυσης και το ρίγος του κινδύνου αλλά και της ευδαιμονίας του να πετάς στα σύννεφα...επειδή έχουν στο κράνος το HUD (Head Up Display) ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 12:50 |
| Πως ασφαλιζετε τις μοτοσυκλετες σας; | chrisGSA | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 23-05-2009 18:33 |