![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βρέθηκαν στη Κόλαση, ένας Έλληνας, ένας Αμερικανός και ένας Ινδός.
Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει: - Σε όλους που έρχονται εδώ, δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας: - Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, φεύγει για τον Παράδεισο. Mπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε! Πρώτος βγαίνει ο Αμερικανός. - Τι θα έχεις για ασπίδα; ρωτάει ο Διάβολος. Ο Aμερικανός, σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει: - Eίμαι έτοιμος! Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια, φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη, φωνάζει σαν τρελός ο Aμερικάνος... - Επόμενος, λέει ο Σατανάς. Βγαίνει ο Ινδός. - Τι θα έχεις για ασπίδα; - Τίποτα! λέει ο Ινδός. 80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ! Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσσς» Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσς» Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσς» - Α να πάρει!!! κάνει ο Διάβολος. Πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν, λέει, είσαι ελεύθερος να πας στον Παράδεισο. - ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει! - Εντάξει, μείνε. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; ρωτάει τον Έλληνα ο Διάβολος. Και απαντάει ο δικός μας: - Ε, ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΦΥΣΙΚΑ! |
|
|||
|
|||
![]() σσσσσσσσσσ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα έβαζα πάντως ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ.......δέν καταλαβαίνει τπτ...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Αλβανάκι είναι Έλληνας | bitter | Ανέκδοτα | 11 | 07-10-2010 00:50 |
Ο Έλληνας είναι πάντα Έλληνας | wolferin | Αστεία Video | 5 | 27-06-2009 06:00 |
Αμερικανός, Έλληνας, Αφγανός | arisxios | Ανέκδοτα | 8 | 05-02-2009 15:10 |
Όταν ο Έλληνας κάνει business | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 7 | 02-02-2009 17:57 |
Αν ο Νώε ήταν Έλληνας ...... | Arkas | Ανέκδοτα | 3 | 23-12-2008 01:15 |