![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
κατ αρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη γιατι το ποιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη ερώτηση να έχει ξαναγίνει πολλές φορές. Επίδοξος αγοραστής ΒΜW GS είμαι σε ένα μεγάλο δήλημα. F800GS ή F650GS. O πωλητής στο κατάστημα μου είπε ότι ποιο καλή οδηκή συμπεριοφορά έχει η 650. Από εμφάνιση προτιμώ μακράν την 800 αλλά με φοβιζει αρκετά το ύψος (είμαι 1.75) Θα ήθελα να ακούσω την άποψη των ειδικών που έχουν αγοράσει ένα από τα δύο μοντέλα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κώστας |
|
|||
|
|||
![]()
η οδικη συμπεριφορα της 650
ειναι οντως καλυτερη! παντως αν σ αρεσει η 800 μη σε φοβιζει το υψος,αρκει το δικο σου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκι με 'υψος 1,75 ΔΕΝ νομιζω να εχεις και ιδιαιτερο θέμα για το 800άρι.....
Αν σου αρεσει ολα τα άλα είναι κουραφεξαλα...!! το ύψος σου ΔΕΝ ειναι απαγορευτικο,για το 800άρη!! Απο εκει και πέρα,ΕΣΥ αποφασίζεις!!! ![]() ![]() υγ..να σημειωθει οτι ΔΕΝ έχω κάμποιο απο τα δύο μοντελα στην κατοχη μου αλλα τα έχω κάβαλήσει για αρκετα χιλιομετρα...(με 'υψος 1,93 που έιμαι βεβαια...οπως καταλαβαινεις....το 800άρη αποτελει κρυφο πόθο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην ανησυχεις φιλαρακι...πολλοι με το υψος σου εχουν 1200 κ το κουμανταρουν...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα μιλάς για δύο εντελώς διαφορετικά μηχανάκια
με τελείως διαφορετικούς προσανατολισμούς. Πες μας λίγα λόγια για τις ανάγκες σου για να σε βοηθήσουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάλι απορώ με τα παραπάνω σχόλια καθώς αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι έχουν 1200gs. Έχω το f800gs γύρω στους 9 μήνες με 7.500χλμ και θα σου έλεγα αν το πάρεις να το πάρεις οπωδήποτε με τη χαμηλή σέλα. Το 800gs με τη μαμά σέλα είναι στα 88 εκ. από το έδαφος άρα πιο ψηλό από το 1200.
Προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα καθώς είμαι 1.93 αλλά έχω δει άτομα στο ύψος σου να πέφτουν με το 800άρι τους από στάση σαν τα κοτόπουλα. Όχι ότι αν πέσει παθαίνει κάτι αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Ειδικά αν το βάζεις χώμα (είναι κρίμα να πάρεις το f800gs και να μην το βάλεις) θα έχεις πρόβλημα με το ύψος της μαμά σέλας. Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν αν είσαι έμπειρος. Εκεί ακόμα και λίγο κάτω από το ύψος σου άτομα την κουμαντάρουν άνετα. Ίσως στο χώμα να εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα. Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά το ''μικρό'' δεν το έχω οδηγήσει αλλά είναι λογικό με 19'' μπροστινό να στρίβει καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το 800 δεν στρίβει, κάθε άλλο σε κατάλληλα χέρια κάνει παπάδες. (οκ υπερβάλλω αλλά δεν θα πει όχι πουθενά ![]() Φυσικά με τον 21'' μπροστινό που φοράει το 800gs ότι χάνει σε άσφαλτο το κερδίζει σε χώμα κάτι το οποίο αν το ψάξεις θα σε εκπλήξει ευχάριστα! Last edited by Neo; 11-02-2011 at 14:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Η χρήση του θα είνα πόλη, κανένα ταξίδι, και το καλοκαίρι άμα χρειαστεί χώμα για παραλία. Δεν θα παώ να κάνω eduro αλλά καμιά εκδρομή σαν αυτές που βλέπω στο site που έχει χώμα μέσα θα κάνω σίγουρα
|
|
|||
|
|||
![]()
1.74 εδώ. Μέχρι τον Απρίλιο δεν είχα ποτέ ψηλή μοτοσυκλέτα. Με την χαμηλή σέλα που είχα στην αρχή δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μετά το 1ο σέρβις και αφού είχα συνηθίσει το ύψος έβαλα την κανονική καθότι με την κοντή μου μυρμήγκιαζε το δεξί πόδι (κοβόταν η κυκλοφορία) μετά από 100 χλμ. Από τότε (11500 χλμ έχω τώρα) δεν είχα πρόβλημα αν και θα ήθελα κυρίως στο off να μπορώ να στηρίζομαι καλύτερα σε κάποια δύσκολα σημεία που πρέπει να στηρίξεις τη μηχανή με τη μπότα. Με τα ασφάλτινα λάστιχα έστριβα χαλαρά με πολλά χιλιόμετρα, με τα TKC 80 δεν πηγαίνω πάνω από 120 (140 σε προσπεράσεις) για να μην τα κάψω αλλά πάω έτσι παντού, μπαίνει σε στροφή με 120 δηλαδή με 21'' και ημιχωμάτινο... Έχει φοβερό στήσιμο και δεν σε τρομάζει παρά το ύψος και το βάρος του.
Για την χρήση που θες το 650 είναι ίσως καλύτερο καθότι δεν φοβάται καθόλου τον βατό χωματόδρομο και στην πόλη έχει (λένε, δεν το έχω δοκιμάσει) καλύτερη συμπεριφορά. Στην τελική πάρε όποια γουστάρεις περισσότερο, η μηχανή (για μένα) είναι έρωτας.. Last edited by yns; 11-02-2011 at 15:43. |
|
|||
|
|||
![]()
δαγκωτο 800αρι,αλλα ποιο απο τα 2
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα συνήθεια είναι. Τώρα όπως λένε και οι άλλοι αν δεν έχεις εμπειρία ίσως να δυσκολευτείς με το ψηλό ιδικά σε ανηφόρες που θα χρειαστεί να ελιχτείς. Αν τα παπούτσια σου γλιστράνε και σε τραβήξει λίγο την πάτησες. Φυσικά και να σου πέσει δεν τρέχει και κάτι πέρα του ψυχολογικού.
Ότι και να πάρεις με το καλό να σου έρθει και καλά χιλιόμετρα ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τη βοηθεια σας τεχνικοί σε Ηardware.. | Capitain | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 11-06-2010 08:53 |
Τη γνωμη σας ...... | chstathis | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 07-05-2010 13:54 |
Τη γνωμη σας για πομποδεκτη... | georgekostas | Διάφορα | 10 | 07-02-2010 20:02 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |
Τη συμβουλη σας παρακαλω... | georgekostas | Ανέκδοτα | 16 | 31-08-2009 17:31 |