![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Αγαπητά φιλαράκια! Λόγω του ότι φέτος τα γεννέθλια του μικρού μας Ανδρέα, (12 Φεβρουαρίου), συμπίπτουν με την κοπή της πίτας μας, προσκαλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Ranch, να κόψουν την τούρτα γεννεθλίων, να πιούν το αναψυκτικό τους, να διασκεδάσουν με πολύ μουσική και το κυριότερο να παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως, με την παρουσία και ειδικού ανιματέρ! Θα χαρούμε να υποδεχθούμε όλα τα παιδάκια που θα βρίσκονται στο ράντσο το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου !!! ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Ειμαι ο Δημητρης Στεφανιδης ΦΙλος του Αντρεα Δουριδα σας λεω λοιπον μεσα και εγω και ας μην με φερει ο μπαμπας μου
εγω θα ερθω με το κτελ για να ευχηθω στο φιλο μου ευχαριστω για την προσκληση!!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι ο Λευτέρης δεν τον γνωρίζω τον Αντρέα από κοντά μόνο σε φωτογραφία τον είδα, αλλά θα ήθελα να γίνουμε φίλοι γι΄αυτό θα έρθω οπωσδήποτε.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, υπολόγισε και το δικό μου, βλαστάρι μέσα ....!!!
Υ.π 1. Επειδή θα φέρω εκπρόσωπο, τούρτα για μας θα παίξει??? 2. Θα χρειαστεί και εκεί, μπουκάλι τσίπουρο να φέρω???? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να σου ζήσει Δημήτρη, να τον καμαρώνεις!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντέα Αντέα, εγώ πήγα στο ΚΤΕΛ και δεν παίρνουν
Χρόνια σου πολλά πάντως. Πόσο γίνεσαι? Να σε χαίρονται οι γονείς σου και το κορίτσι σου αν έχεις. Γκομενάκια θα έχεις στο πάρτυ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() να τον χαιρεσαι Μητσο!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
με το καλο !!!!!!!! αν εχω τελειωσει απο τις επαγ/κες υποχρεωσεις
θα πεταχτουμε , με την μικρη φανη , για ενα κομματι τουρτα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό να ευχηθούμε στον Αντρίκο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα έχει, θα έχει! ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μείωση 31,7% στις πωλήσεις αυτοκινήτων στο δεκάμηνο | MARK | Αυτοκίνητο | 1 | 10-11-2010 15:17 |
| Η γνώμη του Γιωργάκη για το ΔΝΤ στις 3-6-2009 | frits | Ελλάδα | 58 | 11-09-2010 18:04 |
| Πρόσκληση Εθελοντών-Καλοκαίρι2010 | Alext | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 16-05-2010 10:09 |
| SOS ΠΡΟΣΟΧΗ:Καταγγελία για παιδικό χυμό απο super market | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 15-04-2010 02:23 |
| Ακυρώνονται στις ΗΠΑ οι πατέντες για τα γονίδια του καρκίνου του μαστού | pirate | Υγεία | 3 | 01-04-2010 02:51 |