![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!!!. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...
![]() Last edited by HERC; 23-02-2011 at 19:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε εγινε χαμος, ειχε πολυ κοσμο και πολλα δακρυγονα εχω μαγαζι στο Συνταγμα και τα εζησα απο κοντα.Σαν να μου φανηκε οτι οι διαδηλωτες ηταν λιγο πιο αγριεμενοι απο αλλες φορες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά το zougla .gr είχε πολλές κάμερες και δημοσιογράφους που αναμετεδιδαν από πολλά σημεία και όλη μέρα (με εικόνα).
Η δική μου εκτίμηση είναι απο αυτά που έβλεπα ότι ναι μαζεύτηκε κόσμος αλλά πάλι δεν ήταν αυτό που όλοι ίσως περιμέναμε. Εγιναν κάποια μικροεπεισόδια έπεσαν και τα σχετικά χημικά και τέλος. |
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάζομαι είδες φίλε μου τι έδειξαν τα κανάλια...
Λίγος κόσμος και πολλά επεισόδια.... Το συμπέρασμα δικό σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω οτι μας εχουν κανει σαν τους βλαχοαμερικανους ......οτι μας πουν τα ΜΜΕ ....
ειχε πολυ κοσμο κατω δεν ηταν μονο μερικες χιλιαδες. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? | kostastenere | Τι μας έτυχε | 9 | 19-10-2010 20:49 |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 18:53 |
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!! | Blackstaf | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 28 | 04-07-2010 12:43 |
ΟΛΟΙ ΜΑΣ...... ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !! | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 11 | 15-05-2010 23:03 |
ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ;;; | fidemporas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 09-07-2009 20:18 |