![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μια ερωτηση- γνωμη-βοηθεια η μπεμπα θελει συμπληρωμα λαδι και καθε φορα η ιδια ερωτηση ποσο βαζω ?ο ενας λεει μεχρι το σημειο ενδειξης δλδ στη μεση αλλος βαλε λιγο παραπανω και αλλος γεμισετο πρεπει να ειναι γεματο το γυαλακι .εγω δε βαζω καθε φορα και αλλη δοση !!!καμια πιο τεκμηριωμενη αποψη ???να πω οτι εχω gs 1150 adve
|
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,αλλα επειδη το ρωτησα οταν την παρελαβα,η απαντηση ηταν οτι πρεπει να καλυπτεται εντελως το τζαμακι με την ποσοτητα του λαδιου...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mεχρι το επανω σημειο του κοκκινου κυκλου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω στις αρχες εβαζα περιπου 3.700 με 3750 ml σε καθε σερβις (καλυπτοταν κατι παραπανω απο τα 3/4 του τζαμιου).
Επειδη ομως μεχρι το επομενο σερβις που του εκανα (καθε 7.500χλμ του κανω) ηθελε συμπληρωμα περιπου 200 ml, απο ενα σερβις και μετα του βαζω μεσα και τα 4 lt (οπως κανουν και στην αντιπροσωπεια δηλαδη). Με τα 4lt "γεμιζει" ολο το τζαμακι. Απο τοτε δεν εχω ξανασυμπληρωσει αναμεσα στα σερβις λαδι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Στην αντιπροσωπεία λένε λάδι μέχρι επάνω .
Οταν είναι φούλ αναρωτιέμαι αν έχει υπερβολικό μέσα , αν κόλησε βρωμιά στο τζάμι και δείχνει μαύρο κ.α. Από πάνω μέχρι κάτω η διαφορά είναι 1 λίτρο. Στον λαδά που βάζω λάδι του λέω και το φτάνει μέχρι την μεσαία κουκίδα για να είμαι σίγουρος ότι δεν έβαλε υπερβολικό λάδι μέσα. Το παρακολουθώ λίγο πιο συχνά αλλά ξέρω ακριβώς πόσο λάδι έχω μέσα και πόσο μειώνεται. Ακόμα και αν το λάδι είναι στην κάτω γραμμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω νομίζω οτι είναι μισό λίτρο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σόρρυ έχεις δίκιο 0,5 του λίτρου.
Από το Manual " Engine oil, quantity for topping up 0.5 l , difference between MIN and MAX". |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eχω παψει να συμπληρωνω πια..... ![]() Απλα βαζω και τα 4 λιτρα οπως ειπα, και προς το τελος των 7.500 χιλιομετρων λιγες μερες πριν το σερβις συνηθως, αρχιζει να φαινεται η σταθμη του ελαιου στο τζαμι, πανω πανω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην ουσια την ιδια ποσοτητα ελαιου που εβαζα στο συνολο της απο σερβις σε σερβις, βαζω και τωρα.
Η διαφορα ειναι οτι τα περιπου 200ml που συμπληρωνα ενδιαμεσα στα σερβις, τα βαζω απο την αρχη ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ποσο τοξικο ειναι το μπανιο σας | Alext | Υγεία | 3 | 26-09-2009 03:02 |