![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ηξερα που να το βαλω και το ποσταρω εδω.
κατα καιρους βλεπω μηχανες παρατημενες σε ακαιρα σιμεια και αναροτιεμαιαν ειναι κλεμενο η παρατημενο. αν και το εβαλα και στο σκουτερ κλαμπ το βαζω και εδω. στα φιλαδελφεια ειναι ενα μαυρο σκουτερ ατλαντικ 300 παρατημενο περιπου 10 ημερες. ειναι εξω απο ενα μαγαζι φιλου. μου ειπε οτι καποια μερα το παρκαρε καποιος που εμιαζε με αλοδαπος και δεν ξαναεμφανιστηκε. το μηχανακι ειναι ξεκλιδοτο. οποτε δυσκολα να σκευτης οτι το ξεχασε τοσες μερες ο ιδιοκτητης του. αν ακουσετε κανεναν να εχει χασει καποιο τετοιο μοντελο πειτε του να επικηνονησει μαζι μου. το να πας στην αστυνομια να το αναφερεις ειναι χαμενος χρονος οπως εχει αποδιχτη...... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ο ιδιοκτήτης, μέσω της Αστυνομίας θα το ζητήσει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δε γυρευεις την δουλεια σου μη σε βρει και κανας μπελας?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti ειναι αυτα που γραφετε;
Τι μπλεξιματα και ιστοριες λετε; Παρε ενα τηλ στο 100... θα ερθουν δυο μηχανες απο την ομαδα Διας και τελειωσε η υποθεση. Μου το ελεγαν οι ιδιοι οι αστυνομικοι σε καποια φαση που τους πετυχα σε ενα μπλοκο. Ουτε στοιχεια, ουτε ονοματα, ουτε μπλεξιματα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
call 100......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για την τελευταία παράγραφο …. Εντάξει, και άμα πιάσει φωτιά το σπίτι σου μην πάρεις την πυροσβεστική ….πόσταρε και ζήτα όποιον έχει κουβά με νερό να έρθει να σε σβήσει …. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|