![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την κλειδαριά;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...είμαι άσχετος με το θέμα αλλά έτσι όπως τη βλέπω, αν θέλει ένας διαρήκτης να την παραβιάσει, δε μπορεί, απλά, να ξεβιδώσει τις βίδες που τη συγκρατούν στο έδαφος και να τη σηκώσει όλη μαζί με τη μηχανή???
...κατά τα άλλα από εμφάνιση είναι πολύ όμορφη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λογικά θα έχει βίδες "ασφαλείας"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τιμή ξέρουμε;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μια αντίστοιχη. Το κόλπο πάει ως εξής:
Τρυπάς το τσιμένο ή πλάκες και βιδώνεις τις βίδες και τα ούπα μέσα. Αν είσαι υπερβολικός σαν εμένα στα ούπα ρίχνεςι και τσιμεντόκολα να γίνουν όλα ένα -τσιμένο ούπα βίδες. Οι βίδες όμως έχουν κεφάλι άλεν στο οποίο όταν τελειώσεις βάζεις στην υποδοχή ειδικές μπίλιες -τις έχει σετ- και τις κοπανάς μία και κεφαλώνουνε και γίνονται μασίφ. Έτσι δεν μπορεί να τις ξεβιδώσει κανείς αφού δεν είναι παρά σαν πριτσίνια τεράστια. Ναι το σύστημα μπορεί να παραβιαστεί με ζόρικα εργαλεία αλλά είναι πιο εύκολο να σπάει κανείς το έδαφος που είναι βιδωμένο και να το πάρει όλο μαζί. Εϊναι για αποτροπή, όπως τα περισσότερα αντικλεπτικά μέσα. |
|
|||
|
|||
![]()
το 'ψαξα λίγο στο google και το βρήκα:
η γνώμη μου είναι πως τα αλάνια εδώ μέσα στο δίλεπτο την έχουν στείλει! αν μπορείς, πάκτωσε ατσάλινη δέστρα βαρέως τύπου με τσιμέντο και σιδερόβεργες για κόντρα ατο έδαφος, να χεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tα μέταλα αυτής της βάσης είναι πολλές φορές σκληρότερα και ανθεκτικότερα από σιδερόβεργες μπετόβεργες και άλλες σιδεριές, είναι δε πρακτικά ανοξείδωτες γιατί και η χοντρότερη μπετόβεργα άμα σκουριάσει χέστηνε...
Το γεγονός ότι κλείνουνε και δεν πετάνε πολύ τα κάνει ασφαλή για τους διερχόμενους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
![]() |
|
|