![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα λίγο πριν πάω σινεμά διαπίστωσα ότι έχασα ή μου έκλεψαν το κινητό, Samsung I9000. Έπαιρνα τηλέφωνο μήπως και το σηκώσουν αλλά μία με αγνοούσαν και την άλλη μου το έκλειναν, υπάρχει περίπτωση με το imei να μπορώ να το μπλοκάρω από μακριά
![]() Μετά από εκεί θα πήγαινα στην Αίγλη για τον καφέ, αλλά αν και πέρασα ακριβώς από έξω δεν είχα καμία όρεξη να μπω μέσα ![]() Μου την έχει δώσει γιατί έχω βρει τουλάχιστον 4 κινητά , τσάντες, πορτοφόλια και άλλα πράγματα χωρίς να έχω κρατήσει ΠΟΤΕ κανένα και κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βρω τον κάτοχο, μια φορά για ένα πορτοφόλι μόνο που δεν με έβρισε ο καλός κύριος που το έχασε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να είσαι καλά και να κάνεις πάντα αυτό που πρέπει φίλε μου
![]() μακάρι να το βρείς το κινητό... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι να πεις ρε φίλε....
υπάρχει έλλειψη απο καλόκαρδους ανθρώπους... ![]() εύχομαι να έχει αίσιο τέλος η ιστορία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eχεις pm...
ευχομαι να βρεις ακρη.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα ρε Ανδρέα δυστηχώς υπάρχουν άνθρωποι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ να σαι καλα Αντρικο... και οποιου στο ´φαγε να του κοπει το χερι...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως τα σαινια οι γιοι μου εχουν χασει τουλαχιστον απο 3 κινητα ο καθενας.Ποτε δεν βρηκαν κανενα γιατι η δεν απανταγαν η τα εκλειναν αυτοι που τα εβρισκαν..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον αγοραζοντας ποπ κορν εγινε η ζημια!!! Εκει να παει το κακο, εσυ να εισαι καλα...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κλοπή scooter | panGS | Τι μας έτυχε | 11 | 19-11-2010 00:45 |
Κλοπή αυτοκινήτου | Γιώργος gp | Τι μας έτυχε | 26 | 22-09-2010 17:17 |
Φορτιστής έκτακτης ανάγκης κινητού ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 11-11-2009 20:03 |
Κλοπή | psiloritis | Αυτοκίνητο | 6 | 15-09-2009 23:48 |
Κλοπή BMW GS 1200 07 | General | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 17-03-2009 20:40 |