![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε καλα παιδακια μου,οδηγοι αυτοκινητων(ειδικα οι επαγγελματιες),τοσο κ δικυκλων,καταλαβετε κατι..:το φλας δεν συνδεεται με τον λογαριασμο της ΔΕΗ..!Δεν μας επιβαρυνει οταν το αναβουμε...Γι`αυτο πληρωσαμε τα γ@μημεν@ μας τα οχηματα πανακριβα,γιατι εχουν κ φλας επανω..!Α!κ γι`αυτο ειναι κ εκει που ειναι,ακριβως πισω απο το τιμονι,για να κανεις μια..,τσακ κ να το αναβεις..Αντε λοιπον καλα παιδακια..ανα`φτε τα οταν ειναι να στριβετε,να ξερουμε κ εμεις απο πισω κ να μη μυριζουμε τα νυχια μας τι θελετε να κανετε..!Α κ η σωστη διαδικασια ειναι.:τσεκαρω τους καθρεφτες μου οτι δεν ερχεται κανενας `φουριοζος` απο πισω(που κακως βεβαια δεν τηρει τις αποστασεις ασφαλειας..) κ οταν στριψω `κανουμε μακια`,βγαζω το φλας μου(εγκαιρα κ οχι την ωρα που στριβω...) κ μεταστριβω-το φλας ειναι οτι προαιρουμαι οτι θα στριψω-σκοπευω να-δηλαδη-οχι οτι κ καλα ντε,επειδη το αναψα οτι πρεπει να γινει κι`ολας-πρεπει να τηρουνται καποιες προυποθεσεις..!Αντε καλα παιδακια...Οχι κ τοσο φιλικα,stukas..(ορμωμενος απο συμβαν σημερα το πρωι απο μελος της κιτρινης φυλης,που θεωρει οτι το εν λογω εξαρτημα ειναι για διακοσμητικους λογους..-Μα τω Θεω,αν ηξερα οτι δεν κινδυνευα απο κανενα νομο-το ομολογω,ακομα θα τον βαραγα τον μπαρμπα-ειχε κ το θρασσος να μου ανταπαντησει οταν του εκανα κ την παρατηρηση..!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γνωστό το έργο αλλά δυστυχώς είναι όπως το έγραψες ο διακόπτης των φλάς είναι μόνο για διακοσμητικό στοιχείο επάνω στα οχήματα . Παντού το ίδιο συμβαίνει και έχουμε καταντήσει όλοι ψυχολόγοι των άλλων οδηγών . Γιά αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χειρότεροι από τους ταρίφες είναι τα παπάκια.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μονο προσοχη.δυστυχως
|
|
|||
|
|||
![]()
Φλας τι ειναι αυτο.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To φλας προειδοποεί
και δεν υποχρεώνει! |
|
|||
|
|||
![]()
Πες τα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ξέρω ότι τα φλας στα ταξί έχουν πιό ευαίσθητους διακόπτες και γι'αυτό δεν τους χρησομοποιούν. Οι υπόλοιποι μάλλον δεν έχουν διαβάσει το μάνιουαλ!
Πάντως στα Χανιά, όχι μόνο τα φλάς, αλλά κι οι καθρέφτες είναι καλλωπιστικό στοιχείο. Απλά τους έχει το όχημα. Εγώ έκανα πρόταση σε φίλους μου Χανιώτες να ζητούν από τους εμπόρους να μη βάζουν καθρέφτες για τα αυτοκίνητα εκεί. Τσάμπα έξτρα κόστος!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο μαλλον εχει να κανει με τις οικονομικες δυσκολιες που ολοενα και αυξανουν ![]() Η Παναγία μαζι μας!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 01:36 |
Πού 'σαι, ρε Τζιμπρίλ; | gsmaniac | Αθλητισμός | 9 | 29-08-2010 10:54 |
led Φλας | taksidiotis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 10-04-2010 18:55 |
ρε ποιος Rossi???? | Alext | Χιούμορ | 4 | 19-06-2009 09:01 |
Φλας!!!!.... | Anax | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 25 | 04-06-2009 15:39 |