![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ειπα να κανω ενα μπανακι της μπουμπους αν και κατα κοινη ομολογια οταν ειναι βρωμικη με αρεσει περισσοτερο αλλα η Ζουζου(γυναικα μου) με πηρε τα αυτια....Ναι μεν αλλα....στο τελος απο το μπανιο της ειδα οτι με ελειπε το προστατευτικο πλαστικο του Ball joint....καλα μην βαραται....την επλυνα με πιεστικο στα επιμαχα σημεια....Οποτε τα μαγικα μου δαχτυλα βρηκανε αυτο¨
BPF - Domed Plastic Nut Covers and Moulded Bolt Caps - Buy Online Προστατευτικα καπακια για ολων των ειδων τα παξιμαδια ...αχρειαστο να σας ειναι.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το link Σωκράτη,
αν κ πιστεύω ότι, τα προστατευτικά που πουλάει ο κύριος, είναι για "εσωτερική" χρήση ... δεν ξέρω κατά πόσο θ' αντέξουν στις μοτό μας ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα αντέξουν αρκετά έτσι και έτσι της φτήνιας είναι . Σε ευχαριστούμε για το Λίνκ . ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eπιτελους,εγινε ανθρωπος..... | Ακιs | Χιούμορ | 24 | 30-04-2011 21:52 |
Ελειπε απο το μαθημα της γεωγραφιας | mario | Κόσμος | 12 | 22-01-2011 12:15 |
Η χιονατη εγινε γιαννιωτισα...... | Ακιs | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 30 | 09-01-2011 23:20 |
Καινουργια ελαστικα...κουδουνιστρα εγινε η μπεμπα..SOS | klis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 04-06-2010 03:14 |
τι εγινε?? καμμια ευαισθησια?? | Alext | Διάφορα | 13 | 08-12-2009 20:14 |