![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το forum, απλά εκπληκτικό το πόσες πληροφορίες γράφουν εδώ μέσα!!! Θέλω την βοήθειά σας και την γνώμη σας... Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης μηχανής η οποία αρχικά αγοράζετε για χρήση μέσα στην πόλη και χρήση σε νησί (Κέρκυρα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες). Εμπειρία σε μηχανές δεν έχω, έως τώρα η όποια εμπειρία ήταν πολλά χρόνια πριν, με παπάκι και scooter (150-250 cc). Ξέρω ότι θα πρέπει να κάνω test drive σε ότι τελικά αποφασίσω, αλλά τώρα είμαι στο πρώτο στάδιο. Δεν ανέφερα ότι είμαι 32 ετών με ύψος 2 μέτρα και γύρω στα 100 κιλά. Οπότε θέλω και να μην φαίνομαι αστείος όταν το καβαλάω. Λοιπόν έχω δει την νέα Yamaha Tenere 660 xtz και την BMW F800 GS αλλά η αγάπη μου είναι η GS1200. Όλα αυτά τα κοιτάζω μεταχειρισμένα, με την Yamaha να είναι 08/09, την bmw f800 gs 08 και την gs1200 να είναι του 05/06. Θα μπορώ να κουμαντάρω μια μηχανή, όπως η GS 1200 όντας νέος οδηγός; Μήπως είναι πολύ μεγάλη για αρχή; Αυτά για ν' αρχίσω τις περικοπές των επιλογών μου. Σας ευχαριστώ πολύ Last edited by nikos-x; 11-03-2011 at 16:00. Λόγος: Από Ελληνοαγγλικά, σε Ελληνικά |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΛΟΙ γράφουμε Ελληνικά.
Αν θέλεις ξαναγράψε το κείμενό σου ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να μπορούμε να το διαβάσουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+ 1200 |
|
|||
|
|||
![]()
κατα αρχην θα πρεπει να αποφασισεις ποιο ποσο διαθετεις γιατι αν δεν κανω λαθος οι τρεις μηχανες που αναφερεις διαφερουν αρκετα οικονομικα.αλλα αν μπορεις να παρεις το 800 η το 1200 τα προτιμω απο το τενερε για πολλους λογους.
|
|
|||
|
|||
![]()
εισαι 2 μετρα 100 κιλα και σκεφτεσε πως θα κουμανταρεις το 1200???θα ειναι σαν παπι για σενα για τα αλλα δυο παρε και τα δυο μαζι και βαλε ενα σε καθε ποδι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
Παιδια συγνωμη για τους αγγλικους χαρακτηρες.... Μια gs1200 του '05 κανει περιπου 8,000 ΕΥΡΩ οσο και μια F800 GS του '08-'09. Η Τενερε ειναι σαφως πιο φθηνη (5,000 ΕΥΡΩ για μια του '09). Ξαναρωταω λοιπον, η GS 1200 με δεδομενο οτι δεν εχω εμπειρια σε μηχανη θα κουμανταρεται ευκολα.... Δεν ειναι too much για πρωτη μηχανη? Σας ευχαριστω και παλι ολους!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ολες οι μοτοσυκλετες θελουν εξασκηση για να τις συνηθισεις...Μην σε τρομαζει το μεγεθος...πολλοι αναβατες κατοχοι 1200 εχουν υψος 1.80κ βγαλε...
![]() Απο κει και περα αν εχεις καλη σχεση με του 2 τροχους ολα θα πανε καλα. Γνωμη μου R 1200 GS..... |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ Άλεξ,
Αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία και η βασική χρήση θα είναι μέσα στην πόλη, τότε φοβάμαι ότι το 1200 θα σε παιδέψει και δεν θα το χαρείς. Πιθανότατα θα σιχτηρίσεις και θα "κάψεις" ένα καλό χαρτί. Με το μπόι και τη διάπλασή σου δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά γιατί να ρισκάρεις με ένα μηχανάκι 6ετίας, το οποίο όπως είπα δεν θα το χαρείς όπως του αρμόζει. Αν έχεις καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα τρία (και δεν κοιτάς κανένα Transalp-VStrom, που είναι πολύ φιλικά "entry level" μηχανάκια) τότε.... πάρε το F800GS που είναι πούπουλο, ευέλικτο και οικονομικότατο μέσα στην πόλη και αν κρίνεις ότι μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα κάν'το τράμπα "μία η άλλη" (στα ίδια λεφτά δηλαδή) με ένα R1200GS. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το 1200αρι είναι πολύ καλά ζυγισμένο κ έχει χαμηλά τα κέντρα του. Ούτε εγώ δηλώνω έμπειρος και με ύψος 1,80 εξοικειώθηκα πολύ γρήγορα με το μηχανάκι. Για τα άλλα δύο που αναφέρεις δεν έχω προσωπική άποψη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται εξοπλισμός αναβάτη & μοτό !!! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 50 | 11-11-2013 01:25 |
Ψάχνω για βάση κινητού για μοτό | georgios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 25-11-2010 08:33 |
εταιρίες με εξοπλισμό αναβάτη και μοτό. | batman | Διάφορα | 11 | 21-07-2009 11:25 |
Ο κατάλογος της BMW 2009 (για τον αναβάτη) | leonidas | Επίσημοι κατάλογοι ΒΜW | 22 | 02-06-2009 01:17 |
Βραβείο σχεδίασης για τον εξοπλισμό αναβάτη της BMW Motorrad. | Arkas | Διάφορα | 10 | 11-05-2009 11:30 |