GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-03-2011, 00:12
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απαράδεκτο το myphone

Καλησπέρα σε όλους,
Έχω το εξής πρόβλημα, το πρώτο galaxy i9000 που είχα(το έκλεψαν) έκανε τις ρυθμίσεις MMS μόνο του ενώ το καινούργιο που πήρα όχι!!! γιατί αυτό?
Δεύτερον αφού πέρασα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα εξακολουθεί να μην μου στέλνει κανένα MMS, ξέρει κανείς τι φταίει? Έχω πάρει 3 φορές την wind για να παραπονεθώ αλλά μου λένε ότι από αυτούς είναι όλα οκ!!!!
Τρίτων πώς καταλαβαίνω αν είναι ελληνικό και όχι εισαγωγής? Αν παίζει ρόλο

Αυτό το μήνυμα ανέβασα στο myphone για να μου πουν κάποια ιδέα και κάποιος το κλείδωσε χωρίς καμιά προειδοποίηση ή εξήγηση. Βλέπετε κάτι παράλογο?
Εγώ ναι
Να γιατί gsforum
τα ΄΄άλλα΄΄ φόρουμ είναι Απαράδεκτα
Reply With Quote
Παλιό 18-03-2011, 00:22
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: Απαράδεκτο το myphone

Aφου γράφεις στο μέτωπο σου (να Γιατι gs forum) Τι περιμενες να το κάνουν το thread !!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-03-2011, 00:34
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Γιατί ήδη υπάρχει οδηγός για νέους χρήστες στο thread android Samsung galaxy που με ένα απλό search το βρίσκει κάποιος άνετα, εκεί υπάρχουν οι οδηγοί για όλες τις εταιρείες κινητής όπως επίσης και οδηγοί για root που κανε το κινητό να πετάει.
το myphone είναι το καλύτερο forum όσον αφορά την τηλεφωνία και γενικά την τεχνολογία και ουδεμία σχέση έχει με forum μοτοσυκλετών.
υπάρχουν τα πάντα αναλυτικά εκεί μέσα για όλες τις συσκευές.
Reply With Quote
Παλιό 18-03-2011, 00:47
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
Aφου γράφεις στο μέτωπο σου (να Γιατι gs forum) Τι περιμενες να το κάνουν το thread !!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί ήδη υπάρχει οδηγός για νέους χρήστες στο thread android Samsung galaxy που με ένα απλό search το βρίσκει κάποιος άνετα, εκεί υπάρχουν οι οδηγοί για όλες τις εταιρείες κινητής όπως επίσης και οδηγοί για root που κανε το κινητό να πετάει.
το myphone είναι το καλύτερο forum όσον αφορά την τηλεφωνία και γενικά την τεχνολογία και ουδεμία σχέση έχει με forum μοτοσυκλετών.
Όντως έτσι είναι αλλά μου την έδωσε που με ξεκόβουν έτσι απλά.
Ξανά άνοιξα νέο θέμα για να παραπονεθώ όπου και μου απάντησαν ότι ακριβώς λες παραπάνω και συμπλήρωσαν και το πρώτο ποστάρισα μου.
Είναι από τα ποιο έγκυρα και πλήρες φόρουμ για τηλέφωνα
αλλά έχει αρκετές ιδιοτροπίες
Reply With Quote
Παλιό 18-03-2011, 01:02
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ !!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv
Reply With Quote
Παλιό 18-03-2011, 14:25
demrei Ο/Η demrei βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων