![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω το εξής πρόβλημα, το πρώτο galaxy i9000 που είχα(το έκλεψαν) έκανε τις ρυθμίσεις MMS μόνο του ενώ το καινούργιο που πήρα όχι!!! γιατί αυτό? Δεύτερον αφού πέρασα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα εξακολουθεί να μην μου στέλνει κανένα MMS, ξέρει κανείς τι φταίει? Έχω πάρει 3 φορές την wind για να παραπονεθώ αλλά μου λένε ότι από αυτούς είναι όλα οκ!!!! Τρίτων πώς καταλαβαίνω αν είναι ελληνικό και όχι εισαγωγής? Αν παίζει ρόλο Αυτό το μήνυμα ανέβασα στο myphone για να μου πουν κάποια ιδέα και κάποιος το κλείδωσε χωρίς καμιά προειδοποίηση ή εξήγηση. Βλέπετε κάτι παράλογο? Εγώ ναι Να γιατί gsforum τα ΄΄άλλα΄΄ φόρουμ είναι Απαράδεκτα
|
|
|
|||
|
|||
|
Aφου γράφεις στο μέτωπο σου (να Γιατι gs forum) Τι περιμενες να το κάνουν το thread !!!!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί ήδη υπάρχει οδηγός για νέους χρήστες στο thread android Samsung galaxy που με ένα απλό search το βρίσκει κάποιος άνετα, εκεί υπάρχουν οι οδηγοί για όλες τις εταιρείες κινητής όπως επίσης και οδηγοί για root που κανε το κινητό να πετάει.
το myphone είναι το καλύτερο forum όσον αφορά την τηλεφωνία και γενικά την τεχνολογία και ουδεμία σχέση έχει με forum μοτοσυκλετών. υπάρχουν τα πάντα αναλυτικά εκεί μέσα για όλες τις συσκευές. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Ξανά άνοιξα νέο θέμα για να παραπονεθώ όπου και μου απάντησαν ότι ακριβώς λες παραπάνω και συμπλήρωσαν και το πρώτο ποστάρισα μου. Είναι από τα ποιο έγκυρα και πλήρες φόρουμ για τηλέφωνα ![]() αλλά έχει αρκετές ιδιοτροπίες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο «δεκάλογος» των αποδείξεων που μειώνουν το φόρο για το 2011 | nasos | Ελλάδα | 3 | 10-02-2011 14:49 |
| Simona Halep: Θυσιάζει το στήθος της για το τέννις | skippybi | Κόσμος | 29 | 23-01-2011 21:15 |
| Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών συνεδριάζει το Σάββατο για το πετρέλαιο θέρμανσης | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-10-2010 01:32 |
| Το 2036 και οχι το 2012 το τελος του κοσμου!!! | georgekostas | Διάφορα | 6 | 15-01-2010 16:02 |
| Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |