![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι ευτυχισμένος . Μόλις σε προσέλαβαν . ![]() Ακούς Χατζηγιάννη …… (Είναι η πρώτη μέρα δουλειάς και όλα σου φαίνονται τέλεια .) Μετά από τρείς μήνες . ![]() Ακούς POP . (Είσαι τρελά συγκεντρωμένος σε αυτό πού κάνεις και θέλεις να είσαι ο καλύτερος) Μετά από 6 μήνες . ![]() Ακούς Heavy Metal (Η δουλειά σου ξεκινάει στις 8 το πρωί και τελειώνει στις 8 το βράδυ έχεις αρχίσει να φρικάρεις … όλες τις μέρες τα προβλήματα με τους ίδιους ανθρώπους .) Μετά από 9 μήνες ….. ![]() Ακούς Hip Hop (Έχεις παχύνει εξαιτίας του στρες . Έχεις πάρει χαμπάρι ότι δεν μπορείς να σώσεις τον κόσμο, το ίδιο σου κάνει, τουλάχιστον πληρώνεσαι .) Μετά από ένα χρόνο …. ![]() Ακούς GANGSTA RAP ( Έχεις πονοκέφαλο, έχεις ξεχάσει τι σημαίνει καλημέρα, αισθάνεσαι σα να έχεις πέσει σε κώμα, ζεις μόνο με καφεΐνη ! Και μην τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει τι δουλειά σου …Να πάει να γ@μη@η ) Μετά το 2º χρόνο . ![]() Ακούς φωνές !!! Έχεις χάσει το μυαλό σου! Ρε σι που ##### πάρκαρα το αυτοκίνητο, τι μέρα είναι σήμερα ?? Μια φωνή στο κεφάλι σου σου λέει ότι η μόνη λύση είναι να σκοτώσεις κάποιον . Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ασκήσεις ενθάρρυνσης !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Αγαπώ τη δουλειά μου Αγαπώ τη δουλειά μου Αγαπώ τη δουλειά μου Αγαπώ τη δουλειά μου ![]() Last edited by adventure; 21-03-2011 at 12:07. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|