Έτσι για να μοιραστώ κάτι και εγώ μετά από καιρό, μετά από 103 μέρες ή αλλιώς 3 μήνες και 13 ημέρες ξαναέσμιξα με την αγαπημένη μου χοντρή. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε το μαρτύριο της αναμονής για να την ξαναπιάσω στα χέρια μου. Το κακό είναι ότι με το που την πήγα στο σπίτι έπρεπε να συμβιβαστώ με το ότι θα πρέπει για 15-20 μέρες ακόμη να την αφήσω να ξεκουράζεται γιατί το πόδι δεν βαστάει ακόμη και το χέρι θέλει αρκετή γυμναστική γιατί είναι σαν ξεκουρδισμένο. Είναι όμως κοντά μου πια.
Επί της ευκαιρίας εύχομαι σε όλους να σφίζουν από υγεία και να είναι πάντα όρθιοι και τυχεροί.
Επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τον συμφορουμίτη
varaderistas και τον συνεργάτη του που χωρίς να με γνωρίζουν κ χωρίς καν να το σκεφτούν με φιλοξένησαν στο κατάστημα τους και με φρόντισαν για όσο χρειάστηκε μέχρι να σπεύσουν (?) τροχαία και ασθενοφόρο. (varaderistas σας χρωστάω κάτι κ θα σας το φέρω από το κατάστημα γιατί δεν ξεχνάω)
Επίσης να ευχαριστήσω τον γνωστό πλέον Θανάση από την motion n style για το ότι αμέσως ήρθε και αυτός να βοηθήσει με κάθε τρόπο και ανέλαβε τη φροντίδα της χοντρής μου καλύτερα από ότι θα το έκανα και εγώ.
Να ευχαριστήσω και όλους τους φίλους εδώ για την συμπαράσταση μέχρι σήμερα.
Είναι ωραίο να ξέρεις ότι έχεις δικούς σου ανθρώπους τελικά.......και χαίρομαι πολύ που στο gsforum εγώ νιώθω έτσι.