![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους. Ποια η γνώμη σας για το Versys?Σε σύγκριση με το f650gs (twin).Περιμένω απόψεις,σχόλια,προβλήματα κλπ...
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ σαυτή τη κατηγορία όλοι πήραμε F650GS...
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε αυτό το φόρουμ όλοι για την GS θα σου πουν. Δοκίμασες στο Kawasaki φόρουμ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειχα το versys κορυφη το μηχανακι,πολλες φορες το αναπολω,επαιρνα στροφες με αυτο κ dunlopτ αυτια μου εξυνα , οικονομικο κ αξιοπιστοτατο αν θες παρε με τηλ να σου πω αναλυτικοτατα,αν εισαι αναμεσα σε 650 gs η versys σου λεω το 2 mε κλειστα τα ματια,αν εισαι για 800 παρε το το 800αρι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(...αν πάρεις μεταχειρισμένο, αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για το ανανεωμένο μοντέλο του 2010...αν πάρεις καινούργιο, έχε υπόψη σου και το καινούργιο TRIUMPH 800...ένα χιλιάρικο διάφορα έχουν) |
|
|
|||
|
|||
|
Σορρυ αλλα το versys ειναι πολυ καλυτερο--και αν συσχετισουμε τιμη - αξια....πραγματικά ειναι απο τις πιο αξιοπιστες λυσεις!!!(ρωτα τον cobra) και εγω το χαλβάδιαζα μιαν εποχη,,,αλλα πηγα και πηρα ενα παλιο 1200αρη...
![]() ![]() ![]() ![]() και μεταξυ μας το versys ειναι ενα πανεμορφο tdm σε μινι εκδοση!! σαν αρνητικο θα έλεγα οτι το χωματακι ειναι ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ.... (αν σε ενδιαφερει)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
πάλι σε λάθος φόρουμ μπήκα...
|
|
|
|||
|
|||
|
25000 κλμ με versys
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλό μηχανάκι,το είχα για δεύτερο κάποτε.πολύ καλό κρατημα,ροπατο,σουζαρει τέλεια
και σαφώς είναι αξιόπιστοαν βέβαια μου πεις για το 800 gs τότε θα σου πω το δεύτερο,πρόσεχε,όχι όμως το δικυλινδρο gs 650 800 που προσωπικα το θεωρώ έκτρωμα,πέρα του επετειακού που κάτι λέει. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| KAWASAKI ZX-10R | TEOSS | Άλλες εταιρίες | 7 | 06-02-2011 03:35 |
| ΠΩΛΗΣΗ Kawasaki Versys | leisman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 17-09-2010 09:09 |
| KAWASAKI ZZR 1400 | Dionisis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 16-09-2009 00:55 |
| KAWASAKI KLE 400 | pesto1 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 17-03-2009 13:24 |
| Kawasaki Vulcan 900 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 2 | 08-03-2009 05:00 |