![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλησπερα σε ολους σας. μια ερωτηση που σιγουρα θα εχετε απαντηση.
θα λειπω για 20 μερες και η μηχανη θα καθεται. επειδη πριν κανα 1,5 μηνα που εκανε και κρυο ειχα να την κουνησω 7-8 μερες δεν πηρε μπροστα. με την βοηθεια εξωτερικης μπαταριας την εβαλα μετα. ολα οκ μεχρι τωρα. τωρα που θα λειψω τοσες μερες μηπως να βγαλω καποιον πολο, η' κατι αλλο? ευχαριστω πολυ. |
|
|
|||
|
|||
|
για τη μηχανή μιλάς;
εγώ της 1200 την έχω αφήσει μέχρι 20 μέρες χωρίς πρόβλημα (πήρε αμέσως) ΑΛΛΑ έχω ακούσει ότι άλλοι δεν το πέτυχαν παίζει μεγάλο ρόλο τι θα περάσει η μηχανή όσο την έχεις ακίνητη, με βασικότερο το κρύο την πρώτη φορά που την άφησα για μια βδομάδα είχα βγάλει τον ένα πόλο, αλλά βαρέθηκα και δεν το ξανάκανα και μέχρι στιγμής δεν το έχω πληρώσει (έχω αλλάξει μπαταρία μια φορά αλλά για άλλους λόγους, όχι από ακινησία) η επίσημη απάντηση που θα λάβεις από εδώ, είναι να την αφήσεις με battery tender επάνω... |
|
|
|||
|
|||
|
ενα 1200 εχω του '05. μεταχιρισμενο το πηρα με καινουργια σχετικα μπαταρια.
ναι οντως ειχε κρυο τοτε, τωρα εχει φτιαξει ο καιρος. αν βγαλω πολο εχει σημασια ποιον? και θα "παιξει" κανενα προβλημα? και οσο αναφορα το battery tender δεν ειχα ιδεα γιατι μιλας, μολις το ειδα στο ιντερνετ, αν εχεις κανα λινκ στειλε. |
|
|
|||
|
|||
|
έχει σημασία
θα βγάλεις το αρνητικό γενικά και στις αλλαγές πρώτα το αρνητικό |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολυ man. Καλημέρα.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπάρχει εναλλακτική μπαταρία για R1200GS? | StefS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 13-04-2011 16:51 |
| Πρόβλημα με τη μπαταρία ?? | linex | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 25-04-2010 14:11 |
| μπαταρία 1150adv | batman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 08-04-2010 21:59 |
| Νέα μπαταρία λιθίου φορτίζεται αστραπιαία | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 27-05-2009 17:25 |
| Πωλείται ολοκαίνουρια μαμά BMW μπαταρία γιά R1200GS | macrozan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-02-2009 22:28 |